Vali Vasip Şahin'den iddialara yanıt: "Konsolosluk uyarısıyla bu saldırının alakası yok"

İstanbul Valisi Vasip Şahin, yaralıları ziyareti sonrası yaptığı gazetecilere açıklamalarda bulundu. Sahin gazetecilerin konsoloslukların uyarılarıyla ilgili sorduğu soru üzerine,"Konsolosluk uyarısıyla bu saldırının alakası yok" cevabını verdi.

Vali Vasip Şahin'den iddialara yanıt: "Konsolosluk uyarısıyla bu saldırının alakası yok"
19 Mart 2016 Cumartesi 19:50

İstanbul Valisi Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ile birlikte Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki yaralıları ziyaret etti. Saldrıda yaralananları ziyareti sonrasında açıklamarda bulunan Vali Vasip Şahin, ellerinden geldiğince tedbirleri aldıklarını ifade ederek, "Biz de elimizden gelen tedbirleri en iyi şekilde almaya devam ediyoruz. Bu konu da ayrıca incelenecektir. Şu anda burada 16 hasta var, 4'ü yoğun bakımda, buradan taburcu olan 4 kişi, 3 kişi başka hastanelere sevk edildi" dedi.

Gazetecilerin yabancı elçiliklerinin uyarıları ile ilgili sorulan bir soru üzerine Vasip Şahin, "O uyarıyla, istihbaratla, bugün gerçekleşen olay arasında doğrudan bir bağlantı yok. Dolayısıyla oradaki açıklama, o olayla, olgu ile ilgiliydi. Bu konunun olayla ilgilisi olmadığını şimdilik düşünüyoruz" cevabını verdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.