Üniversite Mezununa İş Bulana Kadar Maaş Verilecek

Seçim çalışmalarına başlayan Adalet ve Kalkınma Partisinin seçim vaatleri yavaş yavaş şekillenmeye başladı.

Üniversite Mezununa İş Bulana Kadar Maaş Verilecek
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

7 Haziranın ardından sandık sonuçları için kapsamlı bir araştırma başlatan Başbakan Ahmet Davutoğlu, seçim tarihinin kesinleşmesinin ardından parti içindeki tüm birimlere çalışmaların hızlandırılması talimatını verdi.

Özellikle çok yakın oy farkları ile kaybettiği illere yoğunlaşan Davutoğlu, seçim kampanyalarında bu illere ağırlık verilen bir çalışma yürüyecek.

AKP’nin en büyük seçim vaatlerinden biri üniversite öğrencileri için olacak. Adalet ve Kalkınma Partisi tüm üniversite öğrencilerine sigortalı bir iş bulana kadar maaş vermeyi teklif ediyor. “Her evde bir sigortalı olacak” sloganı ile başlatılan kampanya da ise ailelerin sigortalı olmayan bireylerinden birini sigortalı yapma çalışma başlatılacağı belirtiliyor.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.