Türkiye yeni bir depremle daha sarsıldı!

Manise ve bursa depreminin arddından gaziantepte de deprem paniği yaşandı.

Türkiye yeni bir depremle daha sarsıldı!
16 Eylül 2016 Cuma 21:35



Gaziantep’te merkez üssü Nurdağı ilçesi olan 4 ve 2 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Deprem Başkanlığı verilerine göre, saat 08.12’de merkez üssü Nurdağı olan yer kabuğunun 7.2 kilometre derinliğinde 4.0, 08.36’da ise yerin 7.1 kilometre derinliğinde 2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Halk arasında kısa süreli tedirginlik yaşatan depremlerde can ve mal kaybı yaşanmadı.

MANİSA’DA DEPREM



Hafta boyunca depremlerle sarsılan Manisa’nın Akhisar ilçesinde 3.6 büyüklüğünde yeni bir deprem meydana geldi. Saat 10.23’te yerin 6.1 kilometre altında meydana gelen 3.6 büyüklüğündeki depremde ilk belirlemelere göre can ve mal kaybı yaşanmadı.

BURSA’DA DEPREM

Bursa’da dün gece yarısı meydana gelen 3,4 büyüklüğündeki deprem paniğe sebep oldu. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü (KRDAE), merkez üssü Bursa’nın Mustafakemalpaşa İlçesi Aşağıbalı Mahallesi olan depremi 3,4 şiddetinde kaydetti. Gece yarısı saat 01.46 civarında meydana gelen deprem kısa süreli paniğe yol açarken, can ve mal kaybının yaşanmaması sevindirdi. Yerin 7 kilometre altında meydana gelen deprem çevre ilçeler ve Bursa merkezden de hissedildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.