Türkiye'de hastanelerdeki yatak doluluk oranları

Bakan Koca, koronavirüsle mücadele'de Türkiye geneli hastanelerin yatak doluluk oranlarını açıkladı.

Türkiye'de hastanelerdeki yatak doluluk oranları
Kamusaati
Kamusaati
17 Eylül 2020 Perşembe 00:15

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilim Kurulu toplantısının ardından açıklamalarda bulunu.

Günün tablosuyla birlikte, salgın süreciyle ilgili yaşanan gelişmeleri, aşı çalışmaları ve alınması gereken tedbirleri yine kamuoyu ile paylaşan Koca, hastanelerin doluluk oranlarına ilişkin de bilgi verdi.

HASTANELERİN YATAK DOLULUK ORANI

Sağlık Bakanı, vaka sayılarının artışa geçmesiyle birlikte, hastanelerde yer bulunmadığı yönündeki iddiaları boşa çıkararak, Türkiye'nin hastanelerindeki yatak doluluk oranlarını gösteren bir harita paylaştı.

,

Sitemizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarımız Üzerindende Takip Edebilirsiniz.. İlginiz İçin Teşekkür Ederiz Kamusaati.com

twitter-logo – Ömer Sezer

Bu yazının tüm hakları www.kamusaati.com'a aittir. 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanununun 36. maddesi uyarınca alıntılanamaz. Telif hakları saklı tutulmuş bu yazının alıntılanması halinde yasal takip yapılacaktır. ©


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.