Tunceli'de hakimleri ve polisleri taşıyan polis helikopteri düştü

Tunceli'de, 1 hakim, 7 polis ve 4 personeli taşıyan polis helikopteri düştü. 12 kişinin bulunduğu bildirilen helikopter'in düştüğü ve arama kurtarma çalışmalarının başladığı belirtildi. Son dakika gelişmeleri kamusaati.com adresimizde.

Tunceli'de hakimleri ve polisleri taşıyan polis helikopteri düştü
18 Nisan 2017 Salı 14:05

Tunceli'de 1 hakim, 7 polis, 4 personeli taşıyan helikopterin düştüğü bildirildi. Yetkililer arama-kurtarma çalışmalarını sürdürüyor.12 kişinin bulunduğu bildirilen helikopter'in düştüğü öğrenildi. Polis helikopterinin düştüğü ifade edilirken, arama-kurtarma çalışmaları devam ediyor.

A Haber Yurt Haber Şefi Kerim Ulak'ın aktardığı bilgiye göre, helikopterin yoğun sis ve hava muhalefeti nedeniyle düştüğü öğrenildi.

Helikopterin, referandumda görev yapan personeli görev yerlerine taşımak için kalktığı öğrenildi. Bölgede arama kurtarma çalışmaları başlatıldı. Helikopterin Pülümür, Ovacık ilçesi arasında düştüğü bildirildi. Bölgede arazi şartlarının olumsuz olduğu ve dağlık bir arazi olduğu biliniyor.

Helikopterle irtibatın kesildiği noktadan başlayan arama kurtarma çalışmaları, bölgeye gönderilen helikopterlerle devam ediyor. Ekipler sevk edildi. Arama çalışmaları havadan yürütülüyor.

Sisli havaya rağmen pilotlar bölgeye hızlı bir şekilde intikal ediyor.

Ayrıntılar geliyor...

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.