Tüm Türkiye'de İcra - İflas Takip ve Talep ve Haciz İşlemleri Cumhurbaşkanlığı Tarafından Durduruldu

Cumhurbaşkanligi kararanamesi ile Tüm Türkiye'de icra-iflas takip ve talep işlemleri ile ihtiyaci haciz işlemleri durduruldu. Tüm Türkiye'de İcra - İflas Takip ve Talep İşlemleri Durduruldu,

Tüm Türkiye'de İcra - İflas Takip ve Talep ve Haciz İşlemleri Cumhurbaşkanlığı Tarafından Durduruldu
Kamusaati
Kamusaati
21 Mart 2020 Cumartesi 22:29

Tüm Türkiye'de İcra - İflas Takip ve Talep ve Haciz İşlemleri Cumhurbaşkanlığı Tarafından Durduruldu

Cumhurbaşkanlığı kararanamesi ile Tüm Türkiye'de icra-iflas takip ve talep işlemleri ile ihtiyaci haciz işlemleri durduruldu. Tüm Türkiye'de İcra - İflas Takip ve Talep İşlemleri Durduruldu,

Cumhurbaşkanligi kararanamesi ile Tüm Türkiye'de icra-iflas takip ve talep işlemleri ile ihtiyaci haciz işlemleri durduruldu.

Cumhurbaşkanlığı tarafından alınan koronavirüs tedbirleri kapsamında Cumhurbaşkanlığı tarafından yayınlanan kararanamesi ile Tüm Türkiye'de icra-iflas takip ve talep işlemleri ile ihtiyaci haciz işlemleri durduruldu.

Resmi gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren karar sonrasında 22 Marttan itibaren tekrar bir karar çıkana kadar hiç bir şekilde İcra ve İflas Takipleri Yapılamayacak.

Detaylar geliyor

Kamu Saati Sayfamızı Sosyal Medya Üzerinden Takip Ederek Güncel İş İlanları Memur ve İşçi Alım Haberlerine ve Son Dakika Haberlerine Herkesten Önce Ulaşarak Bir Adım Öne Geçebilirsiniz.

Kamu Saati Twitter Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ

Kamu Saati Facebook Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ

Kamu Saati İnstagram Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ

Kamu Saati Android Uygulamamız İçin TIKLAYINIZ

Bu yazının tüm hakları www.kamusaati.com'a aittir. 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanununun 36. maddesi uyarınca alıntılanamaz. Telif hakları saklı tutulmuş bu yazının alıntılanması halinde yasal takip yapılacaktır. ©


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.