Tüm Milli Parklarda Piknik ve Mangal Yapmak Yasaklandı

Korona virüs tedbirlri kapsamında evde kalın çağrılarına kulak vermeyen yurttaşlar dün piknik alanlarına akın etmişti. Bunun üzerine tarım ve orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Tüm milli parklarda Corona Virüs tedbirleri kapsamında mangal yapılmasının yasaklandığını açıkladı Tüm yurttaki milli parklarda mangal yapmak yasak Detaylar haberde...

Tüm Milli Parklarda Piknik ve Mangal Yapmak Yasaklandı
Kamusaati
Kamusaati
21 Mart 2020 Cumartesi 21:54

Tüm Milli Parklarda Piknik ve Mangal Yapmak Yasaklandı

Korona virüs tedbirlri kapsamında evde kalın çağrılarına kulak vermeyen yurttaşlar dün piknik alanlarına akın etmişti. Bunun üzerine tarım ve orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Tüm milli parklarda Corona Virüs tedbirleri kapsamında  mangal yapılmasının yasaklandığını açıkladı Tüm yurttaki milli parklarda mangal yapmak yasak Detaylar haberde...

Tarım ve Orman Bakanlığı koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan tedbirlere aldırış etmeden Milli Parklara bugün piknik için giden vatandaşların ardından Bakanlıktan son dakika açıklaması yapıldı park ve mesire alanlarında piknik ve mangal yapılmasının yasaklandığını açıkladı.

Koronavirüs salgınına karşı bir önlem daha geldi. Tarım ve Orman Bakanlığı, mesire alanlarındaki mangal ve pikniği yasakladı.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Tarafından resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada "Tüm milli parklarda, ormanlarda ve bakanlığımıza bağlı park ve bahçelerde Koronavirüsün yayılmasını engellemek, sosyal mesafe kuralına uymak adına mangal yakılması yasaklanmıştır" açıklamasında bulundu.

Kamu Saati Sayfamızı Sosyal Medya Üzerinden Takip Ederek Güncel İş İlanları Memur ve İşçi Alım Haberlerine ve Son Dakika Haberlerine Herkesten Önce Ulaşarak Bir Adım Öne Geçebilirsiniz.

Kamu Saati Twitter Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ

Kamu Saati Facebook Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ

Kamu Saati İnstagram Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ

Kamu Saati Android Uygulamamız İçin TIKLAYINIZ

Bu yazının tüm hakları www.kamusaati.com'a aittir. 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanununun 36. maddesi uyarınca alıntılanamaz. Telif hakları saklı tutulmuş bu yazının alıntılanması halinde yasal takip yapılacaktır. ©


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.