TSK, öldürülen PYD'li sayısını açıkladı!

TSK, Halep'in kuzeyindeki PYD mevzilerini vurdu. İşte öldürülen PYD'li sayısı...

TSK, öldürülen PYD'li sayısını açıkladı!
20 Ekim 2016 Perşembe 09:04

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) terör örgütlerine yönelik operasyonları devam ediyor. Türk savaş uçakları Halep'in kuzeyindeki PYD mevzilerini vurdu. TSK öldürülen PYD sayısını açıkladı. 160-200 PYD'li terörist etkisiz hale getirildi.

TSK tarafından yapılan açıklamada "Hava Kuvvetlerimize ait uçaklar tarafından, PYD/PKK’nın yeni kontrol altına aldığı bölgede bulunan 18 hedefe 26 bomba atılmış, PYD/PKK unsurlarınca karargâh, toplanma/barınma ve silah/mühimmat deposu olarak kullanılan dokuz bina, bir zırhlı araç ikisi silahlı dört araç imha edilmiştir.

Harekât sonucunda yaklaşık 160-200 PYD/PKK lı unsurunun etkisiz hale getirildiği kıymetlendirilmektedir"ifadelerine yer verildi.

ERDOĞAN SİNYALİ VERMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye artık bu yanlış güvenlik anlayışını terkettiğini söyleyen Erdoğan, ''Bundan sonra sorunların kapımızı çalmasını beklemeyeceğiz, bundan sonra bıçak kemiğe dayanana kadar sabretmeyeceğiz, gırtlağımıza kadar bataklığa gömülmeye rıza göstermeyeceğiz. Artık sorunların üzerine biz gideceğiz. Terör sorunumuz mu var? Terör örgütlerinin gelip bize saldırmasını beklemeyeceğiz. Bu örgütler, nerede faaliyet gösteriyorsa, nerede yuvalanıyorsa, gidip orada tepelerine tepelerine bineceğiz'' demişti.


Etiketler; #PYD #tsk
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selim - 7 yıl önce
Elbette bu soysuzların sonu gelecek.