TSK'dan Diyarbakır açıklaması!

Genelkurmay Başkanlığı dün gece Diyarbakır'da Hani ilçe Jandarma Komutanlığı'na düzenlenen bombalı saldırıya ilişkin açıklama yaptı.

TSK'dan Diyarbakır açıklaması!
12 Nisan 2016 Salı 11:33

Genelkurmay Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, dün akşam Diyarbakır'ın Hani ilçe Jandarma Komutanlığı'na bombalı araçla düzenlenen saldırıda 1 askerin şehit olduğunu, 39'u asker 47 kişinin yaralandığını bildirildi. 

Genelkurmay Baykanlığı' nın resmi internet sitesinde sabah yapılan açıklamada,

"11 Nisan 2016 Pazartesi günü saat 23.10 sularında, kışla içinde lojmanların da bulunduğu Diyarbakır-Hani İlçe Jandarma Komutanlığı nizamiyesi önünde bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce patlayıcı madde yüklü bir aracın patlatılması sonucunda, bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, 39 kahraman silah arkadaşımız, altı yakını ve iki sivil vatandaşımız yaralanmıştır. Yaralılar derhal hastaneye sevk edilmiş olup tedavilerine devam edilmektedir. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu alçakca girişilen saldırıda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır, yaralanan kahraman silah arkadaşlarımız ile yakınlarına ve sivil vatandaşlarımıza acil şifalar temenni ediyoruz. Kamuoyuna saygı ile duyurulur." ifadelerine yer verildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.