Trend Erkek Kaban Modelleri Nelerdir?

Soğuk havalarda giyilen erkek kaban çeşitli modellerde tasarlanmaktadır. Kış modasının nasıl ilerlediğini takip ederseniz; hangi kabanların trend olduğundan haberdar olabilirsiniz.

Trend Erkek Kaban Modelleri Nelerdir?
17 Kasım 2017 Cuma 23:19

            Soğuk havalarda giyilen erkek kaban çeşitli modellerde tasarlanmaktadır. Kış modasının nasıl ilerlediğini takip ederseniz; hangi kabanların trend olduğundan haberdar olabilirsiniz. Sonbahar ve kış sezonunun en öne çıkan dış giyim ürünleri arasında yer alan kaban ve montlar, farklı renk ve desenlerde tasarlanabilmektedir. Stilinize yön verecek olan bu dış giyim ürünlerini çeşitli kıyafetlerinizle birlikte kombin ederek, soğuk havalarda bile özel bir şıklık yakalayabilirsiniz. Hem soğuktan korunup, hem de şık görünebilmeniz için kış modasını yakından takip etmeniz gerekmektedir. Sezonun trend erkek kaban modellerini inceleyerek, kendinize bu bilgiler doğrultusunda bir kaban alabilirsiniz. Kabanlarınızı takım elbise, günlük kıyafet ya da spor kıyafetlerinizle kombin yapabilirsiniz. Seçeceğiniz kaban modeli, şık olmasının yanı sıra sizleri soğuktan da koruyabilmelidir. Bu nedenle genellikle kalın ve klasik modeller tercih edilmektedir. Soğuktan koruyan kabanlar kişiyi rahat ettirebilmelidir. Bu yüzden kaban yapımında kullanılan kumaş son derece önemlidir. Elyaflı ve pamuk doku içeren modeller her zaman tercih sebebidir. Alınacak olan kaban modelinin kişinin bedenine uygun olması da önemlidir. Aksi takdirde güzel bir görüntü olmayacaktır. Aşırı büyük beden kabanlardan veya dar gelen kabanlardan uzak durmalısınız.

 Kamuflaj Mont Trendi

            Haki yeşiller ve toprak tonlarının oldukça popüler olduğu sonbahar ve kış sezonunda trend bir dış giyim ürünü olan kamuflaj mont tercih edilmektedir. Uzun yıllardır aşina olduğumuz kamuflaj desenler, montlarda da kullanılmaya başlanmıştır. Dikkat çekmekte olan renkleri kombinlemenin en kolay yolu, kamuflaj mont tercih etmekten geçmektedir. Son yıllarda kamuflaj desenler hem erkeklerin hem de kadınların gözdesi haline gelmiştir. Bu nedenle de dış giyim ürünlerinde kamuflaj desenlere duyulan ilgi artmıştır. Kapüşonlu, kapüşonsuz, fermuarlı ve fermuarsız kamuflaj montlar tasarlanmaya başlanmıştır. Bunların dışında kürk detaylı, kaz tüyünden yapılmış ya da deri detaylı tasarlanan kamuflaj desen dış giyim ürünleri de bulunmaktadır. Sonbahar ve kış sezonunun vazgeçilmez ürünlerinden olan kamuflaj montlar, sizleri sadece soğuktan korumakla kalmaz; güzel kombin oluşturmanıza da yardımcı olur. Özellikle günlük giyimde dış giyim olarak bu tarz montları tercih edebilirsiniz.

 Erkek Mont Modelleri

            En önemli dış giyim ürünlerinden olan montlar, değişik renklerde ve modellerde tasarlanmaktadır. Bu modeller arasından tarzınıza en çok hitap edeni bularak, kıyafetlerinizle kombin edebilirsiniz. Hem soğuk geçirmeyen hem de şık görünen modelleri tercih ederek, soğuk havalarda da özel bir şıklık yakalayabilirsiniz. Doğru seçim yaptığınızda, hoş görünmeniz kaçınılmaz olacaktır. Fermuarlı ya da düğmeli mont modelleri arasından istediğinizi tercih edebilirsiniz. Erkekler genellikle kalın ve klasik modelleri tercih etse de, değişiklik arayanlar farklı modellere yönelebilmektedir. Modası bir türlü geçmeyen kamuflaj desenli montlar da her sezonun gözde dış giyim ürünlerindendir. Tarzınıza en çok hitap eden mont modelini bularak, kıyafetlerinizi bu dış giyim ürünüyle şık bir şekilde kombinleyebilirsiniz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.