TOBB'da FETÖ operasyonu

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nde (TOBB) FETÖ operasyonu başlatılarak TOBB'da çalışan 100 kişinin istifası istenecek.

TOBB'da FETÖ operasyonu
26 Ağustos 2016 Cuma 12:01

Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne de (TOBB) sıçradı. Habertürk'ün haberine göre çift ayaklı yapılacak mücadelede TOBB'daki 365 oda ve borsa için tahkikat komisyonları ile çalışanların ayıklanmasına başlanacak. 

Bakanlık, MİT, MASAK ve emniyetten gelen istihbarattan yararlanarak başlatılacak operasyonda TOBB'daki FETÖ ile bağlantısı tespit edilen 100 oda başkanı, yönetim kurulu üyesi ile meclis üyesinin görevden uzaklaşması için çalışma başlatılacak. Oda ve borsa başkanları, yönetim kurulu üyeleri ile meclis başkanları seçim ile iş başına geldiğinden dolayı bu kişilerin istifa etmesi istenecek.

 


Etiketler; #fetö #tobb
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selim - 8 yıl önce
Her taşın altından çıkıyorlar.