Terörist Fethullah Gülen makale yazdı: “Artık bilmediğim Türkiye”

FETÖ elebaşı Gülen, ABD gazetesi Washington Post’a yazdı, Türk halkının Avrupalılardan yardım beklediğini iddia eden FETÖ lideri, Türkiye için dua ediyormuş!

Terörist Fethullah Gülen makale yazdı: “Artık bilmediğim Türkiye”
17 Mayıs 2017 Çarşamba 12:25

Terör örgütü FETÖ’nün elebaşı Fethullah Gülen “Artık bilmediğim Türkiye” başlıklı makale yazdı.15 temmuz darbe girişimini ‘üzücü’ olarak nitelendiren FETÖ lideri Gülen, Türk demokrasisinin tehlikede olduğu yönünde gerçeği yansıtmayan ifadeler kullandı. 

''Türkiye için dua ediyorum''

Teröristbaşı Gülen, Türk halkının Avrupalılardan yardım beklediği yönünde algı operasyonu yaptı. NATO’nun üyesi olduğu Türkiye’ye müdahale etmesi gerektiğini yineleyerek, bunun NATO’ya ait bir sorumluluk olduğunu savundu. Açıklamalarında sık sık duygu sömürüsü yapan Gülen, yazısında da aynı yönteme başvurarak şu ifadeleri kullandı:

“Muhtemelen Türkiye’nin örnek bir demokrasi olduğunu görecek kadar yaşamayacağım. Ancak çok geç olmadan bu otoriterliğin azalması için dua ediyorum.”

NATO Türkiye'ye müdahale etsin

Türkiye’nin demokrasisinin tehlikede olduğunu yönünde gerçeği yansıtmayan ifadelerde bulunan FETÖ elebaşısı Gülen, Batı’ya ve NATO’ya ‘acil müdahale’ çağrısı yaptı. NATO’ya yalvarırcasına ifadeler kullanan Gülen, “Önümüzdeki NATO zirvesi bunun için bir fırsat. Batı ve NATO, Türkiye’nin demokrasiye dönmesi için yardım etmeli” dedi.

Darbeyi kınıyormuş!

15 Temmuz darbe girişiminin mimarı teröristbaşı Gülen, “Bu kalkışmaya bizden destek verenler olduysa, benim ideallerime ihanet etmiş olur” diyerek darbeyi kınadığını söyledi.

Elif Şafak da Türkiye'yi karaladı

Katıldığı her programda Türkiye için kötü söylemlerde bulunan Elif Şafak yine Türkiye’yi yerden yere vurdu. Türkiye için çirkin söylemlerde bulunan Şafak, “Mutsuz insanlardan oluşan çok mutsuz bir ülke haline geldiğimizi düşünüyorum” dedi. Dış politikaya Avrupa ile olan ilişkilere de dil uzatan Şafak, “Keşke Doğu ve Batı arasında olmayı baş edilmesi gereken bir şey yerine bir zenginlik kaynağı olarak görebilseydik. Ben her zaman çoklu aidiyetlere inandım. Evet, İstanbulluyum ama Londralıyım da” diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.