TCDD Asker ve Polise İndirim Yapıyor

THY'nin ardından demiryolları da bayram süresince asker ve polise indirim kararı aldı.

TCDD Asker ve Polise İndirim Yapıyor
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

TCDD bayram süresince asker, polis ve ailelerine indirim kararı aldı. Genel Müdür Ömer Yıldız tarafından Anadolu ajansı muhabirine duyurulan kararda,"Yurdun her karış toprağında kamu düzenini korumak adına gece gündüz çalışan güvenlik görevlilerine ne yapılsa azdır"  ifadeleri kullanıldı.

TSK ve Emniyet personeli ile aileleri 17 Eylül ve 4 Ekim tarihleri arasında bu indirimden yararlanmak için TCDD gişelerine başvuru yapabilecek. Öte yandan internet başvurularında bu indirimin geçerli olmayacağı öğrenilirken ilgililerden belge de istenecek.

Diğer yandan geçtiğimiz günlerde THY de benzer bir indirim duyurmuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mahmut demirkollllu - 5 yıl önce
tren yolcusu olup indirimden haksız olarak yararlananlar var.özellikle::;okul müdürleri ve yardımcıları...akademisyenler.muhtarlar.sporcular...basın mensupları..meclis bşk...bakan...genel kurmay bşk .ve refakcıları..başbakanlık Y.D.Kurul üye..TBMM üyeleri..vs..askeri uzmanlar....ve basın mensupları..bunlar fakirmi?yetimmi gelirimi yok??..torpillimi?. indirimdam yrarlanmamaları sağlanmalı. işsiz ki
msesiz geliri olmayan ve sakatlar yararlanmıyor varlıklı ve torpilliler yararlanıyor.bu nişde sakatlık var. burda yazılmayan kodamanlar da yararlanıyor indirimden. .....kul hakkı yeniliyor bu işde. düzeltilmeli