TBMM'de Anayasa değişikliği görüşmelerine geçilmesi kabul edildi

AK Parti ve MHP'nin görüştüğü Anayasa Değişikliği teklifi maddelerinin görüşülmesi oylaması kabul edildi. CHP'li vekiller bu karara itirazlar etti.

TBMM'de Anayasa değişikliği görüşmelerine geçilmesi kabul edildi
24 Aralık 2016 Cumartesi 19:45

Türkiye'nin merakla beklediği Anayasa görüşmelerinde sıcak saatler yaşanıyor. TBMM'de gerçekleşen oylamada, Anayasa değişikliği teklifinin maddelerinin görüşmelerine geçilmesi kabul edildi. AK Parti milletvekillerinin, geneli üzerindeki görüşmelerde yeterlilik önergesi vermesi üzerine teklifin maddelerine geçilmesi oylanarak, kabul edildi.

AK Parti ve MHP'nin görüşme gerçekleştirdiği Anayasa Değişikliği ile ilgili önemli adım bugün atıldı. TBMM'de Anayasa Değişikliği Teklifinin maddelerinin görüşülmesine geçildi. CHP milletvekilleri bu karara itirazlarını sürdürüyor. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.