Tarihte bugün (8 Şubat) neler yaşandı? Bugün ne oldu?

8 Şubat tarihte bugün neler yaşandı? Bugün yaşanan olayları, doğan ve ölen önemli isimleri sizin için hazırladık. Türkiye ve Dünya'da yaşanan önemli olaylar neler? Bugün neler oldu? 8 Şubat'ta kim doğdu, kim öldü? Bugün doğanları, ölenleri ve yaşanan önemli olayları kamusaati.com'dan öğrenebilirsiniz...

Tarihte bugün (8 Şubat) neler yaşandı? Bugün ne oldu?
08 Şubat 2018 Perşembe 14:04

Tarihte bugün 8 Şubat
İlgili Galeriye Git

Tarihte bugün Türkiye ve Dünya'da yaşanan önemli olaylardan bazıları şöyle sıralandı; Antep'e, TBMM tarafından "Gazi" unvanı 1921 yılında verildi, 1935 yılında yapılan Türkiye Büyük Millet Meclisi 5. dönem seçimlerinde Türk kadını ilk kez seçme seçilme hakkını kullandı...

8 Şubat'ta ölen ünlü isimler:

- Türk Sanat Müziği'nin efsanevi sanatçısı Müzeyyen Senar, 97 yaşında hayatını kaybetti. 2015 yılında hayatını kaybeden Senar'ın bugün 3. yıldönümü.

- Türk Pop ve Rock Müziği sanatçısı Cem Karaca, 2004 yılında aramızdan ayrıldı. Karaca, Namus Belası, Islak Islak, İşte Geldik Gidiyoruz, Kara Sevda gibi günümüzde dahi dinlenen eserleri geride bıraktı.

8 Şubat'ta yaşanan önemli olaylar için TIKLAYINIZ...

7 Şubat'ta yaşanan önemli olaylar için TIKLAYINIZ... 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.