Tarihte bugün (7 Mayıs) neler yaşandı? Bugün ne oldu?

Tarihte bugün 7 Mayıs neler yaşandı? Bugün neler oldu? 7 Mayıs'ta kim doğdu, kim öldü? Bu soruları merak edenler için tarihte bugün yaşanan olayları, doğan ve ölen önemli isimleri sizin için derledik. Bugün doğanları, ölenleri ve yaşanan önemli olayları kamusaati.com'dan öğrenebilirsiniz...

Tarihte bugün (7 Mayıs) neler yaşandı? Bugün ne oldu?
07 Mayıs 2018 Pazartesi 12:04

Tarihte bugün 7 Mayıs
İlgili Galeriye Git

Tarihte bugün 7 Mayıs'ta yaşanan önemli olayları sizler için hazırladık. Bugün ne oldu, kim öldü,kim doğdu sorularına hem haberimizden hem de galerimizden ulaşabilirsiniz.

Cumhuriyet Gazetesi 1924 yılında yayınlanma başladı, Nazi Almanyası'nın müttefiklere kayıtsız şartsız teslimiyle II. Dünya savaşı 1945 yılında sona erdi, Muş Milletvekili Nermin Çiftçi, 1973'de ilk kadın meclis başkanvekili seçildi...

7 Mayıs'ta doğan önemli isimlerin arasında Piyotr İlyiç Çaykovski, Rıfat Ilgaz bulunuyor.

- Müzisyen Piyotr İlyiç Çaykovski, 1840 yılında Rusya'da doğmuştur. Çaykovski, "Kuğu Gölü", "Uyuyan Güzel" "Fındıkkıran" bale suitlerini yapmıştır.

- Şair ve yazar olan Rıfat Ilgaz, 1911 yılında Cide'de dünyaya gelmiştir. Ilgaz, özellikle Hababam Sınıfı romanıyla tanınmıştır.

6 Mayıs'ta yaşanılan önemli olaylara balmak için TIKLAYINIZ...

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.