Tarihte bugün (6 Mayıs) neler yaşandı? Bugün ne oldu?

Tarihte bugün neler yaşandı? Bugün neler oldu? 6 Mayıs tarihinde Tarihte bugün Türkiye ve Dünya'da yaşanan önemli olaylar neler? 6 Mayıs'ta kim doğdu, kim öldü? Bu soruları merak edenler için tarihte bugün yaşanan olayları, doğan ve ölen önemli isimleri sizin için derledik. Bugün doğanları, ölenleri ve yaşanan önemli olayları kamusaati.com'dan öğrenebilirsiniz...

Tarihte bugün (6 Mayıs) neler yaşandı? Bugün ne oldu?
06 Mayıs 2018 Pazar 11:07

6 Mayıs tarihinde yaşanan olayların detaylarına galerimizden ulaşabilirsiniz. Tarihte bugün Türkiye ve Dünya'da yaşanan olaylardan bazıları şöyle; Eyfel Kulesi ziyaretçilere 1889 yılında açıldı, 1930 yılında Hakkari'de meydana gelen 7,2 büyüklüğündeki depremde 2.514 kişi öldü...

6 Mayıs'ta doğan ünlü isimlerin arasında George Clooney yer aldı. Sinema oyuncusu olan Clooney, 1961 yılında ABD'de doğdu. Ünlü oyuncu, Ocean’s 13, Batman ve Robin, Kusursuz Fırtına, Ocean’s Eleven, Ocean’s 12 gibi önemli filmlerde yer aldı. 

6 Mayıs'ta ölen önemli isimlerden bazıları:

- Çallı Kuşağı ressamlarından Feyhaman Duran 1970 yılında hayatını kaybetti. uran portre sanatının Türkiye'deki ilk ve en önemli temsilcisiydi.

5 Mayıs'ta neler olduğunu öğrenmek için TIKLAYINIZ... 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.