Tarihte bugün (3 Mart) neler yaşandı? Bugün ne oldu?

3 Mart tarihte bugün neler yaşandı? 3 Mart'ta kim doğdu, kim öldü? Bugün neler oldu? Tarihte bugün Türkiye ve Dünya'da yaşanan önemli olaylar neler? Bu soruları merak edenler için tarihte bugün yaşanan olayları, doğan ve ölen önemli isimleri sizin için hazırladık. Bugün doğanları, ölenleri ve yaşanan önemli olayları kamusaati.com'dan öğrenebilirsiniz...

Tarihte bugün (3 Mart) neler yaşandı? Bugün ne oldu?
03 Mart 2018 Cumartesi 13:42

Tarihte bugün 3 Mart
İlgili Galeriye Git

Tarihte bugün Türkiye ve Dünya'da yaşanan önemli olaylardan bazıları şöyle sıralandı; 1878 yılında Osmanlı devleti ile Rusya arasında Ayastefanos Antlaşması imzalandı, Bulgaristan özerkliğini ilan etti, İleride NASA adını alacak olan NACA (National Advisory Committee for Aeronautics) 1915 yılında kuruldu.

Devamını galeriden bakabilirsiniz...

3 Mart'ta doğan ünlüler:

- Futbolcu Mehmet Topal, 186 yılında Malatya'da dünyaya geldi. Topal, şu anda Süper Lig kulüplerinden Fenerbahçe'de oynamaktadır.

- Oyuncu Engin Hepileri, 1978 yılında doğdu. İstanbullu olan Hepileri, Beyza Şekerci ile 2015 yılında evlenmiştir. 

- Oyuncu Cem Davran, 1964 yılında İstanbul'da doğdu. Kahpe Bizans, Balalayka, Avrupalı gibi filmlerde rol aldı.

- İş adamı Ali Ağaoğlu, 1954 yılında dünyaya geldi. 

3 Mart'ta ölen ünlülerden bazıları:

- Sanatçı Müslüm Gürses 2013 yılında hayatını kaybetti.Baba lakabı takılan Gürses, geride çok sayıda önemli eserler bıraktı. 

- Yeşilçam'ın usta oyuncusu, Devlet sanatçısı Altay Günbay, 2014 yılında öldü. Kadın Severse, Zeytin Dalı, Çocuklar Duymasın, En Son Babalar Duyar gibi 100'ü aşkın dizi ve filmde yer aldı. 

3 Mart'ta yaşanan önemli olaylar için TIKLAYINIZ...
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.