Tarihte bugün (27 Şubat) neler yaşandı? Bugün ne oldu?

27 Şubat tarihte bugün neler yaşandı? Şubatta doğan ve ölen ünlüler kim? 27 Şubat Bugün neler oldu? Bugün yaşanan olaylar, doğan ve ölen önemli isimleri sizin için hazırladık. Türkiye ve Dünya'da yaşanan önemli olaylar neler? Tarih sevenler bugün doğanları, ölenleri ve yaşanan önemli olaylar kamusaati.com'da...

Tarihte bugün (27 Şubat) neler yaşandı? Bugün ne oldu?
27 Şubat 2018 Salı 14:38

Tarihte bugün 27 Şubat
İlgili Galeriye Git

27 Şubat tarihte bugün neler yaşandı, kim doğdu, kim öldü? Bugün ne olduğuna dair detaylıbilgiler galeride yer almaktadır. Aşağıdaki linklere tıklayarak galeriye ulaşabilirsiniz.

Tarihte bugün Türkiye ve Dünya'da yaşanan önemli olaylardan bazıları şöyle sıralandı; Yapay tatlandırıcı sakarin 1879 yılında keşfedildi, Özel teşebbüsçe inşa edilen ilk Türk gemisi Belkıs, 1937 yılında Haliç'te törenle denize indirildi. Devamı için galerimize bakabilirsiniz...

27 Şubat'ta doğan ünlüler;

-  Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanınan Vaiz, Hafız Ahmet Mahmut Ünlü, 1965 yılında İstanbul'da doğdu. 

- Oyuncu Ceren Hindistan, 1989 yılında doğdu. Ankara'da dünyaya gelen aba Ocağı, Muhteşem Yüzyıl gibi dizilerde rol aldı.

27 Şubat'ta ölen ünlü isimler:

- Yazısız karikatürün öncülerinden Cemal Nadir Güler, 1947 yılında öldü.

- Tübitak Bilim Ödülü ve TÜBA onur üyeliği sahibi zoolog Semahat Geldiay, 2002 yılında hayatını kaybetti.

- Milli Görüş lideri 54. Hükümet Başbakanı ve Saadet Partisi Genel Başkanı Necmettin Erbakan, 2011 yılında yaşamını yitirdi.


27 Şubat'ta yaşanan önemli olaylar için TIKLAYINIZ...
26 Şubat'ta yaşanan önemli olaylar için TIKLAYINIZ...

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.