Tarihte bugün (27 Mart) neler yaşandı? Bugün ne oldu?

27 Mart tarihte bugün neler yaşandı? Bugün neler oldu? Tarihte bugün Türkiye ve Dünya'da yaşanan önemli olaylar neler? 27 Mart'ta kim doğdu, kim öldü? Bugüne dair merak edilenler için yaşanan olayları, doğan ve ölen önemli isimleri sizin için hazırladık. Bugün doğanları, ölenleri ve yaşanan önemli olayları kamusaati.com'dan öğrenebilirsiniz...

Tarihte bugün (27 Mart) neler yaşandı? Bugün ne oldu?
27 Mart 2018 Salı 12:10

Tarihte bugün 27 Mart
İlgili Galeriye Git

Tarihte bugün Türkiye ve Dünya'da yaşanan önemli olaylardan bazıları şöyle sıralandı; 1970 yılında Gediz, Kütahya'da meyadana gelen depremde 1087 kişi hayatını kaybetti, ABD Başkanı Bill Clinton, eşi Hillary Clinton ve kızı Chelsea ile 1996 yılında Türkiye'ye geldi...

Devamını galeriden bakabilirsiniz...

27 Mart'ta doğan ünlüler:

- Sinema Oyuncusu, Yönetmen, Senarist Kartal Tibet, 1938 yılında doğdu.Ankaralı olan Tibet, Tosun Paşa, Tarkan, Şark Bülbülü yapımlarında yer aldı. 

- Sinema Oyuncusu, Senarist Bülent Oran, 1924 yılında İstanbul'da doğdu. 2004 yılında hayata veda eden Oran, Yaprak Dökümü, Son Umut, Devlet Kuşu, Gol Kralı gibi yapımlarda oynadı. 

- Gazeteci, Yazar Yakup Kadri Karaosmanoğlu, 1889 yılında Mısır'ın Kahire şehrinde dünyaya geldi. Karaosmanoğlu, Kiralık Konak, Nur Baba, Hüküm Gecesi, Yaban, Ankara adlı çok sayıda eser bıraktı.

27 Mart'ta yaşanan önemli olaylar için TIKLAYINIZ...
 

26 Mart'ta yaşanan önemli olaylar için TIKLAYINIZ...

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.