Tarihte bugün (17 Şubat) neler yaşandı? Bugün ne oldu?

17 Şubat tarihte bugün neler yaşandı? Kim doğdu, kim öldü? 17 Şubat Bugün neler oldu? Bugün yaşanan olayları, doğan ve ölen önemli isimleri sizin için hazırladık. Türkiye ve Dünya'da yaşanan önemli olaylar neler? Tarih sevenler bugün doğanları, ölenleri ve yaşanan önemli olayları kamusaati.com'dan öğrenebilirsiniz...

Tarihte bugün (17 Şubat) neler yaşandı? Bugün ne oldu?
17 Şubat 2018 Cumartesi 12:00

Tarihte bugün 17 Şubat
İlgili Galeriye Git

17 Şubat tarihte bugün neler yaşandı, kim doğdu, kim öldü? Bugün ne olduğuna dair detaylıbilgiler galeride yer almaktadır. Aşağıdaki linklere tıklayarak galeriye ulaşabilirsiniz.

Tarihte bugün Türkiye ve Dünya'da yaşanan önemli olaylardan bazıları şöyle sıralandı; Süveyş Kanalı'ndan ilk gemi 1867 yılında geçti, Kaldırılmasının basında büyük devrim olarak nitelendirildiği Aşar Vergisi 1925 yılında  kaldırıldı...

17 Şubat'ta doğan ünlü isimler:

- Oyuncu Songül Öden, 1979 yılında Diyarbakır'da dünyaya geldi. Ferhunde Hanımlar dizisi ile ekranlara ilk defa çıkan Öden, Havada, Gümüş adlı yapımlarda oynadı.

- Şarkıcı Cemre KEMER, 1985 yılında doğdu. İstanbul dğumlu olan Kemer, Hepsi adlı müzik grubu ile çıkışını yapmıştı.

17 Şubat'ta ölen ünlü isimler:

- Söz yazarı Aysel Gürel, 2008 yılında öldü. Gürel, geçirdiği ağır bronşit nedeniyle uzun süredir hastanade tedavi görüyordu.

- Devlet Sanatcısı Gazanfer Özcan  2009 yılında tedavi gördüğü Amerikan Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Özcan, Kuruntu Ailesi ve Avrupa Yakası'nda oynamıştı.

17 Şubat'ta yaşanan önemli olaylar için TIKLAYINIZ...

16 Şubat'ta yaşanan önemli olaylar için TIKLAYINIZ...

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.