Tarihte bugün (15 Şubat) neler yaşandı? Bugün ne oldu?

15 Şubat tarihte bugün neler yaşandı? Bugün neler oldu? 15 Şubat Kim doğdu, kim öldü? Bu üç soru tarih severler tarafından merak ediliyor. Bugün yaşanan olayları, doğan ve ölen önemli isimleri sizin için hazırladık. Türkiye ve Dünya'da yaşanan önemli olaylar neler? Detayları kamusaati.com'dan öğrenebilirsiniz...

Tarihte bugün (15 Şubat) neler yaşandı? Bugün ne oldu?
15 Şubat 2018 Perşembe 14:09

Tarihte bugün 15 Şubat
İlgili Galeriye Git

15 Şubat tarihte bugün neler yaşandı, kim doğdu, kim öldü? Bugün ne olduğuna dair detaylıbilgiler galeride yer almaktadır. Aşağıdaki linklere tıklayarak galeriye ulaşabilirsiniz.

Tarihte bugün Türkiye ve Dünya'da yaşanan önemli olaylardan bazıları şöyle sıralandı; 1947 yılında Rodos ve Oniki Adalar Yunanistan'a verildi, Sovyetlerin Afganistan'da 9 yıl süren askeri varlığı, 1989  yılında son Sovyet birliklerinin çekilmesiyle sona erdi.

15 Şubat'ta doğan ünlü isimler:

- İdo Tatlıses, 1992 yılında doğdu. Şarkıcı  İdo İstanbul'da dünyaya gelmiştir. 

- Türk sinema, tiyatro ve dizi oyuncusu Irmak Ünal, 1977 yılında doğmuştur. Kampüsistan dizisi ile tanına Ünal, Nehir ve Ahh İstanbul dizilerinde oynamıştır.

15 Şubat'ta ölen ünlü isimler:

- Eski dışişleri bakanlarından Numan Menemencioğlu, 1958 yılında öldü.

- 1950 sonrası Türk tiyatrosunun en önemli yazarlarından biri olan Orhan Asena, 2001 yılında hayatını kaybetti. 

15 Şubat'ta yaşanan önemli olaylar için TIKLAYINIZ...

14 Şubat'ta yaşanan önemli olaylar için TIKLAYINIZ...

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.