Suriye'ye Operasyon Başladı mı? Öncelik 120 Km'lik Hat

Türkiye, Suriye sınırındaki terör tehdidini ortadan kaldırmak için Ypg pyd ye operasyona hazırlanıyor. Hedef ise sınıra paralel 120 kilometrelik mesafe 50 ilçe kurulacak ve Türkiyedeki suriyeliler bu güvenli bölgelerdeki ilçelere gönderilecek, Detaylar Haberimizde...

Suriye'ye Operasyon Başladı mı? Öncelik 120 Km'lik Hat
Admin
Admin
08 Ekim 2019 Salı 15:09

Suriye'ye Operasyon Başladı mı? Öncelik 120 Km'lik Hat

Türkiye, Suriye sınırındaki terör tehdidini ortadan kaldırmak adına başlayacağı operasyona hazırlanıyor. Hedef ise sınıra paralel 120 kilometrelik mesafe.

Suriye'ye operasyonda öncelik 120 km'lik hat

Türkiye'yi tehdit eden YPG PYD PKK teröristlerin sınırlarımızdan temizlenmesi ve sızma girişimlerinin engellenmesi adına Fırat'ın doğusunda Suriye'nin kuzeyin Barış Pınarı Harekatı düzenlenmesi artık an meselesi operasyon için herşey tamam Türkiye Cumhuriyeti 1.Başkanı Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan'nın girin emrini bekliyoruz

SINIR HATTINDAKİ YPG'YE DARBE

Türk Silahlı kuvvetleri mensubu mehmetçiklerimiz, Türkiye-Suriye sınır boyunda ABD'nin silah ve mühimmat desteğiyle güçlenen ve Faliyet gösterdikleri bölgede yaşayan Suriye halkına birbirinden farklı işkenceler yapıp hayatı zindan eden uygulayan PKK'nın Suriye kolu YPG'yi, bu harekatla bölgeden atmayı ve Suriyelilerin ülkelerine dönmesini de hedefliyor.

İLK HEDEF 120 KM'LİK HAT

Türkiye'nin tek başına yapacağı harekat planında ilk hedefi, Tel Abyad-Resulayn arasındaki 120 kilometrelik bölgeyi YPG PYD PKK dan temizlemek.

Türkiye'de Akçakale ve Ceylanpınar'ın tam karşısında kalan bu yerleşim yerleri terör unsurları YPG PYD PKK dan  temizlenerek, operasyonun lojistiği için de avantaj sağlanacak.

Suriye'ye operasyonda öncelik 120 km'lik hat


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.