Türkiye'ye, Beşar Esad Yönetimindeki Suriye Ordusu Savaş İlan Etti

Son Dakika Türkiye Suriye Savaşı çıktı mı, Suriye ordusu türkiye'ye savaş ilan etti, Ypg ile anlaşan suriyeli esed yönetimi suriye ordusunu türkiye ile savaşmak için sınıra gönderdi, Türkiye Suriye Savaşı 3. Dünya Savaşının Başlangıcı mı, Detaylar Haberde..

Türkiye'ye, Beşar Esad Yönetimindeki Suriye Ordusu Savaş İlan Etti
Admin
Admin
14 Ekim 2019 Pazartesi 01:28

Suriye ordusu, Ypg'ye Barış Pınarı Harekatı Yapan Türk Ordusuna Savaş İlan Etti

Suriye - Türkiye Savaşı başlıyor Türkiye - Suriye Savaşının başlaması an meselesi, Türkiye - Suriye Savaşı 3. Dünya Savaşının Başlangıcı mı ? 

Suriye devlet haber ajansı: Suriye ordusu, Türk askerine karşı koymak üzere kuzeye hareket etmeye başladı açıklamasında bulundu.

Suriye ordusu
Suriye devlet haber ajansı Esed'in Emriyle 'Suriye ordusu 48 saat içinde Menbiç ve Kobani'ye girecek'

Ajansın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamaya göre Suriye hükümet birlikleri, TSK ile müttefik güçlerinin harekata devam ettiği ülkenin kuzeyine hareket etmeye başladı.

Suriye devlet haber Ajansı, “Esed'in Emri İle Suriye ordusu birlikleri, 'Türk saldırısına karşı koymak' üzere kuzeye hareket etmeye başladı” küstah açıklamasında buludu, Ypg li teröristlerle anlaşan esed Suriyeyi Kaosa sürüklüyor

KOALİSYON YETKİLİSİ DE TEYİT ETTİ

Daily Telegraph gazetesine konuşan bir IŞİD karşıtı koalisyon yetkilisi de Suriye yönetimiyle SDG YPG arasındaki anlaşmayı doğruladı.

Türkiye ye resmen olmasada Savaş ilan eden Suriye Hükümeti Eğer Türk Askeri ile karşı karşıya gelirse iki ülke arasında savasın çıkması an meselesi

Daha önce Şam yönetimine yakın El Mayadin televizyonu, kendi kaynaklarınca elde ettiği bilgilere göre Esed'a bağlı  Suriye ordusunun 48 saat içinde Menbiç ve Kobani’ye gireceğini ileri sürmüştü.

Türkiyeden Suriye Savaşı Açıklaması

Sosyal medyada Yasin Aktay adlı CB danışmanının “Suriye ordusu Suriye’nin kuzeyine girerse Türkiye karşı koyacaktır. 2 Ordu çatışabilir”dediği kesin olmamakla birlite böyle biraçıklama var detaylar geliyor
Denize düşen yılana sarılır" YPG/PKK/PYD Esed'e sarılmışlar.. Esed' den birkaç gün sonra açıklama gelir: "Koynumuzda yılan beslemişiz". Gerçek olan şu ki; şu anda dünya siyaseti bu coğrafyada dönüyor. Türkiye ile beraber olanlara yön veririz, olmayanlara yol veririz...
Suriye ordusu Menbiç,Kamışlı Kobaniye geçip Türk ordusu ile savaşacakmış. Türkiye şu an terör operasyonunda,ama karşısına Suriye ordusu çıkarsa bu savaş demek olur.Savaşla kazanılan toprakta hak iddia edilir. İyi düşün Esad mısın,Esed misin ne haltsan!


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.