Sur'da yaralanan asker şehit oldu

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde PKK'ya karşı yürütülen operasyonlar sırasında yaralanan asker şehit oldu.

Sur'da yaralanan asker şehit oldu
03 Şubat 2016 Çarşamba 10:20

Terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlar hız kaybetmeden devam ediyor. Diyarbakır'ın Sur ilçesinde PKK'ya yönelik operasyonlar sırasında yaralanan asker şehit düştü. 

Sur ilçesini PKK'lı teröristlerden temizlemek ve teröristler tarafından kazılan hendeklerin kapatılması, barikatların kaldırılması ve teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için yürütülen operasyonlar son sürat ve titizlikle devam ediyor. Yürütülen operasyonlar sırasında PKK'lı teröristlerin güvenlik güçlerine haince saldırıları gerçekleşiyor. PKK'lı teröristlerin haince saldırısı sonrasında ağır yaralanan askerimiz, Diyarbakır Asker hastanesine kaldırılmıştı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan askerimiz şehit düştü. 

Şehit olan askerin cenazesini, öğleden sonra düzenlenecek törenden sonra memleketine gönderileceği öğrenildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.