Suikastçi Mevlüt Mert Altıntaş'ın kuzeninden önemli açıklama

Rus büyükelçi Andrev Karlov'u öldüren Mevlüt Mert Altıntaş'ın amca oğlu B.A, Altıntaş'ı anlattı.

Suikastçi Mevlüt Mert Altıntaş'ın kuzeninden önemli açıklama
23 Aralık 2016 Cuma 16:09

Resim sergisine giden Rus büyükelçi Andrev Karlov'u öldüren Mevlüt Mert Altıntaş hakkında detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Anne ve babasının verdiği ifadelerin ortaya çıkarılmasının ardından şimdi de kuzeni B.A, Altıntaş için konuştu.

En son 8 Eylül'de evliliğini kutlamak için arayıp görüştüklerini söyleyen Altıntaş'ın kuzeni B.A, "FETÖ’cü diyorlar. Bizim FETÖ ile işimiz olmaz. Ben 15 Temmuz gecesi sokaklara çıkıp hainlere karşı yürüyüş yapmış biriyim. Televizyonda saldırıyı duyunca şok oldum. Olaydan sonra amcamı ve yengemi arayıp sormadım; sormam da... Bizler Atatürkçü aileyiz. Babam, Mevlüt’ün yaptıklarını duyunca bana dönüp ‘Şehit olduğu haberlerinden korkuyorduk vatan haini çıktı' dedi" diye konuştu.

Altıntaş'ın kandırılmış olabileceğini dile getiren B.A sözlerine şöyle devam etti:

"Altıntaş’ın Söke’deki akrabaları, cenazeye sahip çıkmayacaklarını söyledi. Akrabaları, "Birileri bunu ‘Kahraman olursun’ diye kandırmış galiba. Ülkesine ihanet edenden kahraman olmaz. Vatanına ihanet eden bizlere ihanet etmiş sayılır. Anne ve babasının fikrini bilmiyoruz, ama onlarca akrabası olarak onun cenazesine katılmayacağız. Hainlerin cenaze namazı kılınmaz"

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.