SU-35 İstanbul Semalarında Amerika F-35 Vermedi

Türkiye Rusya'dan SU-57 süpersonik yeni nesil savaş uçağı alıyor, Türkiye'nin F-35 programından çıkarılmasının ardından gündeme gelen SU-35 İstanbul'a geldi, Rus savaş uçağı SU-35 İstanbul semalarında, ABD'nin Düşmanca birr tavır sergileyerek Türkiye'yi F-35 programından çıkarmasının ardından; Türkiye'nin Rusya'dan SU-35 ve SU-57 savaş uçaklarını yakın takibe alması ve bu uçakların alınması için çalışma başlatması gündeme geldi Detaylar Haberimizde...

SU-35 İstanbul Semalarında Amerika F-35 Vermedi
Admin
Admin
14 Eylül 2019 Cumartesi 19:25

Rus savaş uçağı SU-35 İstanbul'da

Türkiye'nin Amerika senatosun tarafından F-35 programından çıkarılması sonrasında savunma ihtiyacını yeni nesil uçaklarla güçlendirmek isteyen Türkiye gündeme gelen Rus süpersonik savaş uçağı SU-35 İstanbul'a geldi.

Rus savaş uçağı SU-35 İstanbul'da

İstanbul semalarında ilerleyen günerde düzenlenecek bir etkinlik için son günlerin çok konuşulan  popüler savaş uçağı SU-57 de sergilenecek.

SU-35 UÇUŞUNU YAPTI

ABD'nin Düşmanca birr tavır sergileyerek Türkiye'yi F-35 programından çıkarmasının ardından; Türkiye'nin Rusya'dan SU-35 ve SU-57 savaş uçaklarını yakın takibe alması ve bu uçakların alınması için çalışma başlatması gündeme geldi.

Geçtiğimiz ay Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da Vladimir Putin'le birlikte Rusya'daki havacılık fuarına gitmiş ve  bu yeni nesil süpersonik savaş uçağı SU-57 uçaklarını yakından  incelemişti.

Rus savaş uçağı SU-35 İstanbul'da

Rus savaş uçağı SU-35 İstanbul'da


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.