Sosyal medyada yayılan 'GATA' belgesi sahte çıktı!

Son günlerde sosyal medyada yer alan GATA' ya ait belge sahte çıktı.

Sosyal medyada yayılan 'GATA' belgesi sahte çıktı!
04 Nisan 2016 Pazartesi 12:04

Türkiye'de son günlerde yaşanan terör saldırı ile üzüntü yaşarken, halkı paniğe ve korkuya sevketmek isteyen güçlerde boş durmuyor. Asılsız ihbarlarla ve sosyal medyada yaydıkları haberlerle halkı korkuya sevketmek isteyen "karanlık güçler" bu seferde Gülhane Askeri Tıp Akademisi (GATA) Komutanlığı'ndan çıkmış gibi bir sahte belge hazırlayıp sosyal medyada yayınladı.

GATA Komutanlığı tarafından yazılmış olarak gösterilen sahte belgede İstanbul ve Ankara en popüler mekanları hedef gösteriyor. Halkın üzerinde korku yaratmak isteyen bazı oluşumlar, sahte belgede eğlence yerlerine gidilmemesi konusunda uyarılar olduğu ve özellikle kilise, sinagog gibi ibadethanelerin hedefte olduğu ifade edilerek, personelin oralara gitmemesi gerektiği belirtiliyor.

Sosyal Medyada yayılan o sahte belge;

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.