Son Deprem Manisa Akhisar ilçesinde meydana geldi

Türkiye'de son depremler nerede oldu? Manisa Akhisar ilçesi 5 büyüklüğünde deprem ile sallandı. İşte deprem ile ilgili detaylar haberimizde.

Son Deprem Manisa Akhisar ilçesinde meydana geldi
12 Eylül 2016 Pazartesi 19:24

Son günlerde Türkiye'de ard arda depremler meydana geliyor. Deprem kuşağı üzerinde bulunan ülkemizde son 2 günde ard arda depremler yaşandı. Saat 11.26 sıralarında Manisa'nın Akhisar ilçesinde 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremde bazı binalarda hafif hasar oluştu.

Son deprem haberi sabah saat 11.26 sıralarında Manisa'nın Akhisar ilçesi'nden geldi. Merkez üssü  Manisa'nın Akhisar ilçesi olan depremin büyüklüğü 5.0 olarak ölçüldü. 5 büyüklüğünde olan depremin yerin 6.5 kilometre derinliğinde olduğu ifade edildi. Deprem, İzmir kent merkezi ile Foça ve Ödemiş'te hafif şekildi hissedildi.

Deprem kuşağı üzerinde olan Türkiye'de vatandaş son depremlerden dolayı tedirgin. Ard Arda yaşanan depremler olası İstanbul depremini akıllara getirdi. Peki İstanbul'da deprem ne zaman olacak? İstanbul depremi ile ilgili merak edilenlere aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

İstanbul'da deprem ne zaman olacak? Detaylar için TIKLAYINIZ

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.