Son Dakika! Erzurum'da cinnet getiren şahıs, eşi ve iki çocuğunu öldürdü

Son Dakika! Erzurum'da eski eşi ve iki kızını tabancayla öldüren zanlı, polisleri görünce başına silah dayadı. Zanlı, tetiği tuttuğu parmağından vurularak yakalandı. Olayda diğer iki çocuk da ekmek almaya gittiği için saldırıdan şans eseri kurtuldu.

Son Dakika! Erzurum'da cinnet getiren şahıs, eşi ve iki çocuğunu öldürdü
Kamusaati
Kamusaati
06 Aralık 2020 Pazar 17:23

Erzurum'da Raci A. (43), boşandığı eşi Gülçin K'nin (50) Hilalkent semti Kurtuluş Mahallesi Fabrikaönü Sokak'taki evine giderek çocuklarıyla görüşmek istedi.

Raci A, çıkan tartışma sırasında Gülçin K. ile evdeki çocuklarına tabancayla ateş açtı. Kaçmaya çalışırken sırtına iki kurşun isabet eden Gülçin K. ile sırtından 3 kurşunla vurulan kızı Cansu A. (17) olay yerinde öldü, diğer kızı Burçin A. (24) göğsü ve kolundan yaralandı.

GENÇ KIZ TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine özel harekat ekibinin de bulunduğu çok sayıda polis ve sağlık görevlisi sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde yaşadığı anlaşılan Burçin A, kaldırıldığı hastanedeki müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

POLİS ZANLIYI TAKİBE ALDI

Saldırının ardından kaçan Raci A'nın yakalanması için kısa sürede bölgeye ulaşan özel harekat ekiplerinin de aralarında bulunduğu polislerce operasyon başlatıldı. Polislerce Yakutiye ilçesi Kavak Mahallesi Libya Caddesi'nde görülen zanlı, teslim olması için ikna edilmeye çalışıldı. Kafasına silah dayayan ve polise direnip caddede yürüyerek uzaklaşmak isteyen şüpheli takibe alındı.

PARMAĞINDAN VURULARAK YAKALANABİLDİ

Tüm ikazlara rağmen polise direnerek Kazımkarabekir Mahallesi'ndeki Topdağ Caddesi'ne gelen zanlı, silahın tetiğini tuttuğu sağ elindeki parmağından özel harekat polislerince vurularak etkisiz hale getirildi. Silahıyla yaralı yakalanan, 26 suçtan kaydının bulunduğu öğrenilen Raci A, ambulansla Atatürk Üniversitesi Yakutiye Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

İKİ ÇOCUK DA SALDIRIDAN ŞANS ESERİ KURTULMUŞ

Raci A. ile eski eşi Gülçin K'nin diğer erkek çocukları E.C.A. (16) ile F.A'nın (14) ekmek almaya gittikleri, olay sırasında evde bulunmadıkları için saldırıdan kurtuldukları öğrenildi. İki kardeşin polise, ekmek almak için dışarı çıktıktan sonra silah sesleri üzerine eve doğru koştuklarını, babalarını silahla çıkarken gördüklerini ve olay öncesi kendilerini görmeye geldiğini söyledikleri belirtildi.

Yaralı zanlının hastanedeki tedavisi sürüyor.

Son Dakika! Erzurum'da cinnet getiren şahıs, eşi ve iki çocuğunu öldürdü

Kaynak: Demirören Haber Ajansı


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.