Son Dakika Ankara Numune Hastanesi'nde büyük yangın

Ankara Numune Hastanesi'nde yangın çıktı. Ankara'nın merkezinde bulunan Ankara Numune Hastanesi B Blokta nedeni belli olmayan yangın çıktı. Ankara Numune Hastanesi yangın görüntüleri haberimizde.

Son Dakika Ankara Numune Hastanesi'nde büyük yangın
18 Mayıs 2016 Çarşamba 23:05

Ankara Numune Hastanesi Üroloji ve Beyin Cerrahisinin bulunduğu B Blokta yangın çıktı. Henüz nedeni belli olmayan yangının çatı katında çıktığı bildirilirken, olay yerine çok sayıda itfaiye ekipleri sevkedildi.

 Ankara Altındağ ilçesinde bulunan, Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin çatısında henüz bilinmeyen bir neden ile yangın çıktı. Alevlerin biranda etrafı sarması sonrasında çevrede büyük panik oluşurken, olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürmeye çalışıyor.

Ankara Numune Hastanesi Yangın Görüntüleri Görüntülü GALERİ


Yaklaşık 100 e yakın hasta başka Blokları ve başka poliklinikleri sevkedildi. Hastanedeki hastaların başka hastaneye nakil edilmesi gibi bir durum söz konusu değil. Hasta yakınları yangın haberi alır almaz hastaneye akın etti. Şu an için sadece çatıda yangın devam ediyor itfaiye dört koldan alevlere müdahale ediyor.

Hastane semalarında gezinen bir polis helikopteri projektör yardımıyla itfaiye ekiplerine yardımcı olmaya çalışıyor.




 
Yangında şu ana kadar ölen ya da yaralanan bulunmuyor şu an çatı neredeyse tamamen yanıyor.

Hastane bahçesinde bulunan araçların çekilmesi ve itafiye ekiplerinin rahat yangına müdahale edebilmesi için çok sayıda çekici olay yerine geldiği ifade ediliyor. Polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı.









Sağlık Bakanlığı Ankara Numune Hastanesi'nde meydana gelen yangınla ilgili açıklama yaptı. Yapılan açıklamada;

"Ankara Numune Eğitim ve Hastanesi'nin Beyin Cerrahi ve Üroloji Servislerinin bulunduğu B Blok üst katında çıkan yangın büyük ölçüde kontrol altına alındı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi devam etmekte. Beyin Cerrahi ve Üroloji servislerindeki 100'e yakın hasta hastane içerisindeki başka bölümlere tahliye edilmiştir. İhtiyaç duyulması halinde çevredeki hastanelere nakilleri sağlanacaktır." denildi.
Yangın Kontrol Altına Alındı

İtfaiye ekipleri yaklaşık 2 saat önce başlayan yangının kontrol altına alındığını açıklandı. Şuan soğutma çalışmalarının yapıldığı ve herhangi bir olumsuz bir durumun olmadığı söylendi. Yangının elektrik kontağından veya çatıya düşen bir yıldırımdan olduğu iddia ediliyor. Kesin sonucun yarın yapılacak incelemelerde öğrenileceği ifade ediliyor. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.