Sinop'ta otobüs uçuruma yuvarlandı: 5 ölü

Sinop'ta kar ve tipinin etkisiyle bir otobüs uçuruma yuvarlandı. Kazada ilk belirlemelere göre 5 kişi yaşamını yitirdi. Yardım ekipleri, kar yağışı nedeniyle, olay yerine gitmekte güçlük çekiyor.

Sinop'ta otobüs uçuruma yuvarlandı: 5 ölü
29 Aralık 2016 Perşembe 08:52

Sinop'ta özel bir seyahat firmasına ait otobüs, uçuruma yuvarlandı. Kar yağışının etkisiyle uçuruma yuvarlanan otobüste ilk belirlemelere göre 5 kişi yaşamını yitirdi. Kaza haberi sonrasında Yardım ekipleri, kar ve tipi nedeniyle olay yerine gitmekte güçlük yaşıyor.

Sinop'un Saraydüzü mevkisinde bir seyahat firmasına ait yolcu otobüsü uçuruma yuvarlandı. Kazada ilk belirlemelere göre 5 kişi hayatını kaybederken, çok sayıda yaralıların olduğu ifade ediliyor. Yardım ekipleri kar nedeniyle olay yerine gitmekte güçlük çekiyor.

Yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle ekiplerin olay yerine ulaşmakta güçlük çektiği öğrenildi.

Sivas'ta otobüs devrildi

Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde yolcu otobüsünün şiddetli rüzgar nedeniyle devrilmesi sonucu 3'ü Afgan, 34 kişi yaralandı.

Kaza saat 03.00 sıralarında Sivas-Ankara D-200 karayolu 10'uncu kilometresinde Kavak köyü yakınlarında meydana geldi. Kars'tan Ankara'ya gitmekte olan Ergün Gökçe (52) idaresindeki 06 NT 902 plakalı yolcu otobüsü Yıldızeli ilçesi Kavak köyü yakınlarında şiddetli rüzgar ve buzlanma nedeniyle kontrolden çıkarak devrildi. Kaza sonrası olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Kaza otobüs sürücüsü Gökçe ile birlikte 3'ü Afgan 34 kişi yaralandı. Yaralılar 112 sağlık ekiplerince Yıldızeli Devlet Hastanesi ve Sivas'taki hastanelere sevk edildi. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.