Sınıra zırhlı araç ve tank takviyesi yollandı!

TSK Cerablus'taki Fırat Kalkanı Harekatı çerçevesinde sınırın Türkiye tarafındaki birliklere askeri zırhlı araç ve tank takviyesi yolladı

Sınıra zırhlı araç ve tank takviyesi yollandı!
01 Eylül 2016 Perşembe 21:14


        Suriye'nin Cerablus bölgesinde terör tehditlerine karşı yürütülen Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında sınır birlikleri, askeri zırhlı araç ve tanklarla takviye edildi.
            Türkiye'nin sınır güvenliğini artırmak ve uluslararası koalisyon güçlerine destek vermek amacıyla Cerablus ve çevresinde terör örgütlerinin oluşturduğu tehdidi bertaraf edereksürdürülen harekat kapsamında, sınırın Türkiye tarafındaki birliklere ilave tank ve zırhlı personel taşıyıcılar sevk edildi. Suriye topraklarında terör örgtaratleri tafından yerleştirilen el yapımı patlayıcılar, TSK tarafından kontrollü şekilde etkisiz hale getiriliyor. Bazı bölgelerinden zaman zaman yükselen dumanlar, sınır hattından da gözlemlenebiliyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.