Şemdinli'de çatışma: 5 asker şehit, 6 asker yaralı

Hakkari'de yol güvenliği sağlayan askerlerle PKK'lılar arasında çıkan çatışmada 5 asker şehit oldu, 6 asker yaralandı.

Şemdinli'de çatışma: 5 asker şehit, 6 asker yaralı
03 Eylül 2016 Cumartesi 17:48

TSK, Suriye'de başlattığı Fırat Kalkanı operasyonunda sınırındaki terör örgütlerine yönelik operasyonuna başarılı bir şekilde devam ederken içeride de bir yandan PKK'lı hainlerle mücadelesine devam ediyor.Son acı haber Hakkari’ nin Şemdinli İlçesi’nden geldi.

İlçeye bağlı Aktütün bölgesinde yol güvenliğini sağlayan güvenlik güçleriyle terör örgütü PKK mensupları arasında çatışma çıktı.
Çatışmada 5 asker şehit oldu, 6 asker yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Hakkari Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için çatışmanın çıktığı bölgeye helikopterlerle takviye birlik sevk edilerek geniş çaplı operasyon başlatıldı.

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde de birkaç gündür PKK'lılarla çatışma sürüyor. Çukurca'da bugün sabah 06.45 sıralarında çıkan çatışmada da üç asker şehit olmuş, üçü ağır 20 asker yaralanmıştı.Hakkari'de bir günde şehit düşen asker sayısı 8'e çıktı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yavuz - 8 yıl önce
Allahım bu soysuzların sonu getir. Milletimizin başı sağolsun.