Selçuk ve Mevlana Üniversitelerine FETÖ operasyonu

Mevlana Üniversitesi ile Selçuk Üniversitesinde görev yapan öğretim üyesi, teknisyen ve memurlara yönelik FETÖ operasyonu başlatıldı.

Selçuk ve Mevlana Üniversitelerine FETÖ operasyonu
29 Aralık 2016 Perşembe 15:10

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında Konya'da OHAL kapsamında kapatılan Mevlana Üniversitesi ile Selçuk Üniversitesinde görev yapan öğretim üyesi, teknisyen ve memurlara yönelik 10 ilde operasyon başlatıldı. 

Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında Mevlana Üniversitesi ile Selçuk Üniversitesi'nde görevli 28 kişi hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Konya merkezli Ankara, Aksaray, Bursa, İstanbul, İzmir, Kayseri, Manisa, Mersin ve Zonguldak'da eş zamanlı olarak polis ekiplerince başlatılan operasyon halen devam ediyor. Bir şüphelinin yurtdışında olduğu öğrenilirken şüphelilerin Bylock kullandığı iddia edildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.