Sayısal Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Kasım MPİ Milli Piyango Online ile Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları ve bilet sorgulama ekranı!

Milli Piyango tarafından gerçekleştirilen Sayısal Loto sonuçları için geri sayım başladı. Haftanın üç günü yapılan şans oyununda kazandıran numaralar canlı ve noter huzurunda açıklanıyor. Milli Piyango Online MP TV canlı çekiliş ile yayınlanacak olan çekiliş sonuçları sorgulanıyor. Seda Sayan'ın sunumu ile Tv8 ekranlarında da naklen yayınlanacak olan çekilişte büyük ikramiye tutarının 79 milyon 370 bin 636 TL olması heyecanı ikiye katladı. Peki Sayısal Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Kasım Milli Piyango Online ile Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları ve bilet sorgulama ekranı

Sayısal Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Kasım MPİ Milli Piyango Online ile Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları ve bilet sorgulama ekranı!
Kamusaati
Kamusaati
15 Kasım 2020 Pazar 04:55

Sayısal Loto sonuçları Milli Piyango İdaresi tarafından canlı ve noter huzurunda açıklanıyor. Zengin olma hayallerini bu haftaya bırakan vatandaşlar MPİ ile kazandıran şanslı numaraları sorguluyor. Özellikle geçen hafta büyük ikramiye tutarının 79 milyon 370 bin liraya yükseldiği çekilişte 6 bilen çıkmayınca bu haftaki çekiliş sonuçları için rekabet artış gösterdi. Kuponlarını doldurarak bekleyişe geçen vatandaşlar için Sayısal Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Kasım Milli Piyango Online ile Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları ve bilet sorgulama ekranı

SAYISAL LOTO SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Şans oyunu tutkunları sayısal loto sonuçları için araştırmalarına epey hız kazandırdı. Haftanın üç günü gerçekleştirilen çekilişte bu akşam 79 milyon'u aşkın ikramiyenin sahibi belli olacak. Haberimizde, 14 Kasım Sayısal Loto çekiliş sonuçları ve kazandıran numaralara ulaşabilirsiniz.

Sayısal Loto sonuçları 14 Kasım Cumartesi: 01, 06, 14, 15, 30, 72 + 22 (Joker)

SAYISAL LOTO SONUÇLARI AÇIKLANDI MI? 14 KASIM 2020

Sayısal Loto sonuçları henüz açıklanmadı. Açıklanınca haberimizdeki yerini alacaktır.

Çılgın Sayısal Loto çekilişi bu akşam 21:45'de TV8 ekranında Seda Sayan'ın sunumu ile ekrana gelecek. Vatandaşlar 21:45'ten itibaren çekilişi TV8 ekranından takip edebilecek. Çekilişin sona ermesi ile birlikte ise kazandıran numaralar listesine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

EN SON YAPILAN ÇEKİLİŞ SONUÇLARI NASILDI?

11 Kasım Sayısal Loto çekilişi sonucu belli oldu. Milli Piyango Online adresinde paylaşılan bilgilere göre son çekilişte kazandıran numaralar şöyle: 12,20,38,72,74,87 ve joker 14. 6 bilenin çıkmamasıyla birlikte gelecek çekilişte büyük ikramiye 79 milyona yaklaştı.

SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI SORGULAMA NASIL YAPILIR?

Sayısal Loto çekilişinin sonuçları https://www.millipiyangoonline.com/sayisal-loto/sonuclar adresinde ve sabah.com.tr'de olacak. Güncel sonuçlar için haberimizi takip etmeye devam edin.


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.