Şart ne olursa olsun oy kullanan vatansever vatandaşlar

16 Nisan 2017 Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini öngören anayasa değişikliği referandumunda tüm imkanlarını seferber edip oy kullanan vatandaşlarımıza bir tebrik de bizden olsun.

Şart ne olursa olsun oy kullanan vatansever vatandaşlar
16 Nisan 2017 Pazar 13:35

ANNESİNİ SIRTINDA TAŞIDI

Hakkarili bir vatandaş, annesini sırtından taşıyarak oy kullanmaya getirdi. 497 sandıktan 161 bin 928 seçmenin oy kullanacağı Hakkari il genelinde, vatandaşlar sandık başına gelerek oylarını kullanıyorlar.
E.B. isimli bir vatandaş ise, annesini sırtında taşıyarak oy kullandırmaya getirdi. 70 yaşındaki kadın, oyunu kullandıktan sonda tekrar oğlunun sırtından evinin yolunu tuttu.

Annesini sırtında sandık başına getiren adam sonrasında tekrar sırtına alarak evine götürdü.

GELİNLİKLE OY KULLANDI

Kütahya'da düğünü referandum gününe denk gelen Fadime Demirel, törenin ardından gelin arabasıyla okula gelerek oyunu kullandı. Demirel çifti sonrasında damat İsmail Demirel'in oy kullanması için Manisa'ya hareket etti.

Demirel çifti, düğün öncesi sandık başına geldi.

98 YAŞINDA TEKERLEKLİ SANDALYEYLE OY KULLANDI

Tekerlekli sandalyede torunlarının yardımıyla okulun merdivenlerinden çıkan yaşlı kadın sınıfa geldi.Torunun yardımıyla kabine giren Hayriye Solak oyunu kullandıktan sonra okuldan ayrıldı.

100 yaşında sandık başına gitti

Balıkesir Bandırma ilçesinin Yamanegeli İlkokulu'ndaki 1144 nolu sandıkta oyunu kullanan Albayrak'ı, torunu Ali Albayrak oy kullanacağı okula getirdi. Babaannesinin koluna girerek oy kullanacağı sandığa kadar eşilik eden Ali Albayrak, babaannesi oyunu kullandıktan sonra yine koluna girerek okuldan ayrıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.