Sanayi Bakanlığı'nda 560 personel açığa alındı

Bakanlıklarda FETÖ operasyonu görev almalar devam ediyor. İçişleri ve Enerji bakanlıklarından sonra Bilim Sanayi Bakanlığı'nda da FETÖ operasyonu kapsamında görevden almalar oldu. Sanayi Bakanlığı yaptığı açıklama ile 560 personelin açığa alındığını ifade etti.

Sanayi Bakanlığı'nda 560 personel açığa alındı
22 Temmuz 2016 Cuma 16:02

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nda FETÖ operasyonu hız kesmeden devam ediyor. Devlet kurumlarına virüs gibi yayılan FETÖ'cüleri temizlemek için devlet 4 koldan operasyonları yürütüyor. Sanayi Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, FETÖ'ye yönelik yürütülen operasyon kapsamında 560 personelin açığa alındığı bildirildi. Bakanlık açığa alınan 560 personel hakkında soruşturma başlatıldığını da söyledi.

Bakanlık, "15 Temmuz darbe girişimi, FETÖ/ PDY ile etkin mücadelenin ülkemiz için ne kadar önemli olduğunu göstermiştir. Bakanlığımızda, bu terör örgütüyle ilgili kapsamlı bir çalışma ayrıca devam etmektedir" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.