Samsun'da 4 öğretmen FETÖ üyeliğinden tutuklandı

Samsun'da FETÖ terör örgütü mensubu gerecekçesiyle gözaltına alınan 9 öğretmenden 4 öğretmen tutuklanarak cezaevine gönderildi. Serbest bırakılan 5 öğretmenin ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı ifade edildi.

Samsun'da 4 öğretmen FETÖ üyeliğinden tutuklandı
26 Temmuz 2016 Salı 12:42

Fettullahçı Terör Örgütü'ne karşı yönelik yürütülen soruşturma kapsamında Samsun'da 9 öğretmen gözaltına alınmıştı. FETÖ üyesi olmak suçundan gözaltına alınan 9 öğretmenden 4 öğretmen tutuklandı. Gözaltına alınan 9 öğretmenden de 4'ü tutuklandı, 5'i adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Samsun'un Salıpazarı ilçesinde FETÖ örgüt üyesi oldukları nedeniyle gözaltına alınan 9 öğretmen, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Öğretmenlerden 4'ü çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, 5'i ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Ayrıca Çarşamba ilçesinde FETÖ'ye destek veren  iş adamı ve esnafın bulunduğu 19 kişi yakalandı. Samsun il merkezinde bir haber sitesi sahibi "Darbeyi Övmek" suçundan gözaltına alındı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.