Saldırı hazırlığındaki DAEŞ hedefleri vuruldu

Suriye tarafında bulunan ve Türkiye'ye saldırı hazırlığında bekleyen terör örgütü DAEŞ hedefleri, TSK tarafından vuruldu.

Saldırı hazırlığındaki DAEŞ hedefleri vuruldu
09 Haziran 2016 Perşembe 09:58

Türkiye'ye her fırsatta saldırıda bulunan terör örgütleri bu sefer ağır kayıp verdi. Suriye tarafında bulunan ve Türkiye'ye atış hazırlığında olduğu belirlenen terör örgütü DAEŞ'e ait hedefler , fırtına obüsleri ve koalisyon uçakları tarafından vurularak etkisiz hale getirildi. .

Türkiye'nin fırtına obüsleri ile bombaladığı DAEŞ hedeflerinin yanı sıra Suriye'de bulunan Muhaliflerin saldırıları sonucu 8 köy DAEŞ'in elinden kurtarılarak kontrol altına alındı.

Suriye'nin kuzey tarafında bulunan ve Türkiye'ye atış hazırlığında olduğu belirlenen terör örgütü DAEŞ'a ait hedeflerin Fırtına obüsleri ve koalisyon güçlerine bağlı savaş uçaklarınca vurulduğu ifade edildi. Fırtına obüsleri ve uçakların operasyonu sonrasında sonucu ilk belirlemelere göre 18 DAEŞ teröristi etkisiz hale getirildi.  Söz konusu harekatın yanı sıra muhaliflerin de saldırıları sonucu 8 köy kontrol altına alınarak Mare'den Azez'e kadar olan koridor yeniden açıldı.

Operasyon ile ilgili ayrıntılar birazdan.

 


Etiketler; #DAEŞ
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.