Sağlık Bakanlığı'nda 6 bin kişi açığa alındı - Recep Akdağ açıkladı

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, bakanlığa bağlı 6 bin personelin FETÖ soruşturması kapsamında açığa alındığını belirtti. Sağlık Bakanlığı'nda görevli 6 bin kişi açığa alındı. Sağlık Bakanlığı görevden alma ile ilgili detaylar haberimizde

Sağlık Bakanlığı'nda 6 bin kişi açığa alındı - Recep Akdağ açıkladı
13 Ağustos 2016 Cumartesi 12:05

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, FETÖ soruşturması kapsamında Sağlık Bakanlığı'ndaki 6 bin personelin açığa alındığını açıkladı.
Sağlık Bakanlığının resmi internet sitesinde daha önceden toplam 5 bin 581 personelin açığa alındığı açıklanmıştı. Sağlık Bakanı Recep Akdağ, FETÖ soruşturması kapsamında 6 bin personelin açığa alındığını ifade etti.

Daha öncesinden Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan ve  Recep Akdağ'ın imzası bulunan resmi açıklama şu şekilde; "FETÖ/PDY terör örgütü 15 Temmuz 2016’da milletin iradesine, canına ve malına kastederek darbe teşebbüsünde bulunmuştur. Bu ihanet ve terörle mücadele çerçevesinde alınması zaruri olan kamu güvenliğine ilişkin tedbirler olarak FETÖ/PDY terör örgütüne mensubiyeti veya bunlarla irtibatı olan Bakanlık personelinin tespiti için yoğun bir çalışma yürütülmektedir. İlgili Kanun Hükmünde Kararname uyarınca haklarında nihai değerlendirmeleri yapmak üzere 115’i yönetici, 1504’ü hekim toplam 5.581 Sağlık Bakanlığı personeli görevinden uzaklaştırılmıştır." denilmişti. 

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selim - 8 yıl önce
Devletin ekmeğini ye, ABD ye çalış. Hainliğin bu kadarı.