SADED Başkanı İlhan ERANIL'dan İstanbul Beşiktaş'taki terör saldırısı ile ilgili kınama mesajı

SADED Genel Başkanı İlhan Eranıl, İstanbul Beşiktaş'ta Çevik Kuvvet Polislerine yönelik bombalı terör saldırısı ile ilgili kınama mesajı yayımladı.

SADED Başkanı İlhan ERANIL'dan İstanbul Beşiktaş'taki terör saldırısı ile ilgili kınama mesajı
11 Aralık 2016 Pazar 15:00

İstanbul Beşiktaş'ta 30'u polis 38 kişinin şehit olduğu, 155 kişinin yaralandığı hain terör saldırısı ile ilgili kınama mesaı yayımlayan SADED Genel Başkanı İlhan Eranıl, "Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Yakınlarının ve milletimizin başı sağ olsun. Allah bir daha bu acıları yaşatmasın." dedi. 

SADED Genel Başkanı İlhan Eranıl'ın Kınama mesajı şu şekilde;

10 Aralık 2016 Cumartesi gecesi İstanbul Beşiktaş Vodafone Arena Stadı’nın yakınlarında patlatılan bombalarla, çevik kuvvet polisleri ve vatandaşlarımızdan 38 kişi şehit oldu, 155 yaralı var. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Yakınlarının ve milletimizin başı sağ olsun. Allah bir daha bu acıları yaşatmasın. 

Ülkemiz ve milletimiz yüzyıllardır bu tür saldırılar altında. Her bir saldırı misliyle cevap buldu. Haçlı saldırıları, Çanakkale saldırısı, Kurtuluş Savaşı’ndan önce bütün ülkeye yapılan toplu saldırı, kırk yıldır PKK belasıyla devam ettirilen saldırı. Gezi saldırısı, 17-25 Aralık saldırısı, 15 Temmuz saldırısı ve 10 Aralık saldırısı ilk etapta aklıma gelen saldırılar. Dün Haçlılara karşı yapılan mücadele, Çanakkale’de ve Kurtuluş Savaşı’nda verilen mücadelelerde milletimiz üzerine düşeni yapmış ve şehit olmaktan asla çekinmemiştir. Kırk yıldır savaş verdiği PKK belasına karşıda da, savaşın şeklini değiştirdikleri, gezi, 17-25 Aralık ve 15 Temmuz Savaşlarında da milletimiz üzerine düşeni yapmıştır. Kendini tankların önüne atmaktan asla çekinmemiştir. Bundan sonra da içerideki ve dışarıdaki hainlere karşı da üzerine düşeni yapmaktan asla geri durmayacaktır.  

24 Ağustos 2016 tarihi bu millet ve ülkemiz için dönüm noktası oldu. 26 Ocak 1699 günü imzalanan Karlofça Antlaşması ile kaybetmeye başladığımız tarihe, bir nokta koyduğumuz tarihtir 24 Ağustos 2016. Savunmayla geçirilen 317 yıllık tarihin sonu olacak inşallah. O yüzden topluca geliyorlar. O yüzden silahıyla, tankıyla, topuyla, ekonomik terörüyle geliyorlar. Gelsinler, gelecekleri varsa görecekleri de var elbette. Milletimiz bin yıllık birliğini, beraberliğini bozmadığı, birbirine düşmediği sürece toptan gelsinler, sürü ile gelsinler berhava. 

Sadece bir yaklaşımı düzeltmeye dikkat çekmek istiyorum. 24 Ağustoz itibari ile söylemlerimizi değiştirmemiz gerekiyor. Artık savunma dilinden uzaklaşarak, hücum diline geçmemiz gerekiyor. “Ülkemizi böldürtmeyeceğiz.” değil, dün bizim olanları tekrar alacağız ve buna da Yunan Adaları’ndan başlayacağız, diye. Artık şapka düştü kel göründü. Siz PKK’ya vuruyor ve Almanya’sı, Fransa’sı ses veriyorsa maşaları tutan eller ayan beyan ortaya çıkmıştır. Sizin MİT tırlarınızı ifşa eden vatan haini saraylarda ağırlanıyorsa dostunuz düşmanınız apaçık ortadadır. O yüzden sözü eğip bükmeye hiç gerek yok. Rahat isteyen arkadaşlar, bu ülkede yaşadığınız sürece rahat yok. Cennet gibi bir ülkede yaşamak istiyorsak üzerimize düşeni en iyi şekilde yerine getirmek zorundayız. Düşmanın silahı ile silahlanmak zorundayız. Bize nasıl saldırıyorlarsa şifrelerini çözmeli ve bir sonraki adımda hem o saldırıyı boşa çıkarmalı hem de bir adım ileri geçmemiz gerekiyor. Ekonomi ise ekonomi, birlikler kurmaksa birlik kurmak adına ne gerekiyorsa onu yerine getirmemiz gerekiyor. El oğuşturmak miskinlerin ve korkakların özelliğidir. Biz, yeryüzüne adalet hakim olana kadar çalışmak zorundayız. 

Aramızdaki ufak tefek kırgınlıkları bir tarafa bırakarak, gün birlik olma günüdür diyerek birbirimize sarılmamız gereken gündür. Küçük siyasi hesaplaşmaları, kavgaları bırakma günüdür. Gün, kardeşliği, dostluğu, arkadaşlığı artırma ve adaleti burçlara dikme günüdür. 
Bu duygularla tekrar milletimizin başı sağ olsun. 

                            İlhan ERANIL
                Stratejik Akıl ve Düşünce Eğitimi Derneği Başkanı

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hüseyin COLAK - 7 yıl önce
Allah razı olsun Sayın Genel Başkanım.Derin duyarlılığınız için teşekkür ederiz.
Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar duası ile...
Avatar
Ö.Dursun - 7 yıl önce
Ağzınıza sağlık başkanım. Milletimizinbaşı sağolsun.