Saadet Partisi: Evet çıksa ne olacak?

Partisinin 6. Olağan Kongresi'ne katılan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, 16 Nisan anayasa değişikliği referandumu için önemli bir iddia da bulundu.

Saadet Partisi: Evet çıksa ne olacak?
09 Nisan 2017 Pazar 18:22

Nazım Hikmet Kültür Merkezi'ndeki Saadet Partisi Ankara İl Başkanlığının 6. Olağan Kongresi'ne katılan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, 16 Nisan anayasa değişikliği referandumu için önemli açıklamalarda bulundu. 

Kongre, divan heyetinin seçimi, faaliyet ve hesap raporlarının okunmasıyla başladı. Kongrede konuşan Karamollaoğlu, '17 Nisan'da Evet çıksa bile hiçbir şey değişmez" dedi.

Hiçbir hareketin milli görüş kadar sağlam söylemlere sahip olmadığına vurgu yapan Karamollaoğlu, şunlaraı söyledi:

"Şu anda içinde bulunduğumuz ülke ve coğrafya hızla uçuruma doğru götürülüyor. Ama beni en çok üzen, en çok şaşırtan 15 yıla yakın bir süredir iktidarda bulunmalarına rağmen bugün iktidarda bulunan arkadaşlarımızın hala 'cek, cak' ile meşgul olmaları. İçine sürüklendiğimiz bu durumdan nasıl kurtulacağımızın formülünü bize getirmiyorlar ama 'yapacağız' diyorlar. 15 yıldır yapamadıklarını bundan sonra kaç yılda yapacakları konusunda da hiçbir fikir yok. '17 Nisan'da sihirli bir değnek dokunacak bütün problemlerimiz çözülecek'... Bu nasıl bir mantık?"

Referandumdan "evet" de çıksa "hayır" da çıksa hiçbir şeyde değişiklik yaşanmayacağını iddia eden Karamollaoğlu, halk oylamasından "evet" çıkması durumunda cumhurbaşkanının partili olacağını belirtti. Karamollaoğlu, bu yüzden çok da farklı bir değişikliğin yaşanmayacağını kaydetti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.