Reina saldırganı sanılıp linç edildi

Geçtiğimiz günlerde Reina adlı gece kulübüne silahlı saldırı yapan ve 39 kişinin ölümüne sebep olan teröristin fotoğrafları sosyal medyada yayınlandıktan sonra İstanbul'da vatandaşlar tarafından Reina saldırganına benzetilen bir kişi linç edildi. Şahsın terörist olmadığı anlaşılınca emniyet tarafından serbest bırakıldı.

Reina saldırganı sanılıp linç edildi
04 Ocak 2017 Çarşamba 20:36

Pendik'te teröriste benzetilerek sokak ortasında dövülen kişinin görüntüleri sosyal medyada yayımlandı. 

Reina'ya yapılan terör saldırısının ardından polis saldırganın fotoğraf ve görüntülerini basın mensuplarıyla paylaştı. Eşkalinin ortaya çıkmasının ardından saldırgana benzeyen kişilere ilişkin polise ihbarlar yağıyor.

Bugün ise, sosyal medyada teröristin Pendik'te vatandaşlar tarafından yakalandığına dair bir video paylaşıldı. Görüntüde bir kişinin dövüldüğü görülüyor.

Dövüldükten sonra polise teslim edilidiği anlaşılan kişinin terörist olmadığı, emniyetteki sorgusunun ardından serbest bırakıldığı öğrenildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.