Ramazan Bayramında otoyol ve köprüler ücretsiz mi olacak? İşte Osmangazi Köprüsü geçiş fiyatı

Milyonlarca vatandaş bugünün sonundan itibaren 9 günlük Ramazan Bayramı tatiline giriyor. Peki Ramazan Bayramı tatili süresince otoyol ve köprüler ücretsiz mi olacak? Açılışı yeni gerçekleştirilen Osmangazi Köprüsünün geçiş fiyatı ne kadar, bayramda ücretsiz mi geçilecek? Köprü ve otoyollar ile ilgili detaylar haberimizde.

Ramazan Bayramında otoyol ve köprüler ücretsiz mi olacak? İşte Osmangazi Köprüsü geçiş fiyatı
01 Temmuz 2016 Cuma 10:23

Ramazan ayının bitmesine çok az bir süre kaldı. Ramazan bayramında memleketlerine gitmek isteyen birçok aile, şehir dışına seyahat edecek. Bayram seyahatlerinde köprü ve otoyolları kullanacak sürücüler, Ramazan Bayramında köprü ve otoyolların ücretsiz olup olmadığını merak ediyor. Konu ile ilgili Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan açıklama yaptı. Peki Ramazan Bayramı'nda köprü ve otoyollar ücretsiz mi olacak? 

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan açıkladı Bayramda köprü ve otoyollar ücretsiz mi?

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, vatandaşın en çok merak ettiği soruya cevap verdi. Milyonlarca sürücünun cevabını merakla beklediği 'Köprü ve otoyollar Bayramda ücretsiz olacak mı?' sorusuna cevap veren Ahmet Arslan; Ramazan Bayramı'nda köprü ve otoyol geçişlerinin ücretsiz olacağı müjdesini verdi.

Otoyol ve köprülerdeki ücretsiz geçişin bu akşam yani 2 Temmuz 2016 Cumartesi saat 00.00'dan itibaren başlayıp, 11 Temmuz 2016 Pazartesi saat 07.00'a kadar sürecek. Yani sürücülerin merakla beklediği soru cevabını bulurken, köğri ve otoyollar 9 günlük tatil boyunca bedava olacak.

Osmangazi Köprüsü Bayramda ücretsiz mi?

İzmir İstanbul arasını 3 buçuk saate düşüren dev proje Osmangazi Köprüsünün açılışı dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından gerçekleştirildi. Köprü açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, sürücülere müjdeli haberi verdi.

Bayram sonuna kadar geçişler ücretsiz
 
Erdoğan köprünün açılışında "İnşallah Osmangazi Köprüsü bayram sonuna kadar ücretsiz olarak halkımızın hizmetinde olacaktır ve ben girişimci firmalarımızın bu jesti, aynı zamanda, inşallah bu köprümüzün sadakası olarak hayırlı olacak diyorum." ifadelerini kullandı.
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın müjdesi ile Osmangazi Köprüsü, 1 Temmuz  2016 Cuma gününden 11 Temmuz Pazartesi günü saat 07.00'ye kadar ücretsiz olacak.

Osmangazi Köprü geçiş fiyatı ne kadar olacak?

Osmangazi Köprüsü'nden geçişin fiyatı belli oldu. Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, Ramazan Bayramı tatili sonrasında köprünün geçiş fiyatını açıkladı. Arslan, bayram sonrası Osmangazi Köprüsünden geçişin 89 TL olacağını açıkladı. 

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.