Ramazan Bayramı ne zaman? Ramazan Bayramı tatili kaç gün?

Ramazan ayının gelmesi ile bu ayın en önemli ibadetlerinden biri olan oruç tutulmaya başlandı. Çalışanlar Ramazan Bayramı'nda tatil yapmak istiyor. Ramazan Bayramı ne zaman? Ramazan Bayramı tatili kaç gün? Ramazan Bayramı haziranın kaçında olacak? İşte tatili bekleyenler için soruların yanıtları...

Ramazan Bayramı ne zaman? Ramazan Bayramı tatili kaç gün?
31 Mayıs 2017 Çarşamba 11:47

Ramazan ayına girildi. Bu ayın en önemli ibadetleri arasında yer alan oruç tutulmaya başlandı. Yıl içerisinde sürekli olarak çalışan ve oldukça az izin gününe sahip olan çalışanlar, Ramazan tatilini nasıl değerlendireceğini düşünmeye başladı. Merak edenler için 'Ramazan Bayramı tatili kaç gün olacak', 'Ramazan Bayramı ne zaman' soruların cevabı haberimizde...

Ramazan Bayramı ne zaman?

Ramazan ayı 27 Mayıs tarihinde başladı. Ramazan Bayramı ise Haziran ayının 24'ünde olacak. Tatil süresinin ise arefe günü ile birlikte 4 gün olması bekleniyor. 

Ramazan Bayramı tatili uzatılacak mı?

27 Haziran Salı günü bitecek olan Ramazan Bayramı tatilinin uzatılmasına dair henüz yetkililer tarafından açıklama gelmedi. Yetkililer bayram tatilini hafta sonu ile birleştirerek uzatma kararı alırlarsa bireyler tam 9 gün tatil yapabilecekler. Tatilin uzatılması ile ilgili açıklama geldiği anda haberimizden ulaşabilirsiniz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.