Putin, Erdoğan'ın görüşme teklifini reddetti

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov yaptığı açıklama ile Putin ve Erdoğan'ın hiçbir koşulda görüşmeyeceğini kaydetti.

Putin, Erdoğan'ın görüşme teklifini reddetti
05 Şubat 2016 Cuma 17:12

 Türkiye-Suriye sınırında Türk savaş uçakları tarafından bir Rus savaş uçağının düşürülmesinin ardından Rusya ile Türkiye arasındaki ipler gerilmişti. Türk liderlerden özür mesajı gelmeyince de Rusya gerilen ipleri tamamen kopardı. Pek çok ihraç ürününe veto getirilirken, Türkiye ile yapılan siyasi görüşmeler de sonlandırıldı.

Geçtiğimiz haftalarda düşürülen Rus uçağının ardından yeni bir Rus uçağının daha düşürüldüğü haberi medyayı salladı. Ancak Rusya'dan gelen bilgi ile böyle bir durumun olmadığı teyit edildi. Sonrasında Recep Tayyip Erdoğan, Rusya ile görüşmek istediğini fakat olumsuz yanıt aldığını açıkladı. Konu hakkında açıklamada bulunan Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Vladimir Putin ile Erdoğan'ın görüşmesinin bugün ya da önümüzdeki tarihlerde söz konusu olmadığını yayınladığı kesin bildiriyle kayıt altına aldı.






Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
lazali - 8 yıl önce
Biraz daha zalimlik yaptıktan sonra görüşür
Avatar
lazali - 8 yıl önce
Biraz daha zalimlik yaptıktan sonra görüşür