Profesyonel Kıbrıs Tüp Bebek Merkezi

Yaratılışımız gereği üreme ihtiyacı duyarız. Bebekliğinden itibaren bebek bakımını öğrenen bayanlar evlendikten sonra çocuk sahibi olmak için ilk adımı atmış olurlar. Ancak çeşitli nedenlerden dolayı ne kadar isterlerse istesinler, doğal yollardan ne kadar uğraşırlarsa uğraşsınlar bebek sahibi olamazlar. Bu bir hastalıktan kaynaklanır.

Profesyonel Kıbrıs Tüp Bebek Merkezi
07 Temmuz 2017 Cuma 03:04

Yaratılışımız gereği üreme ihtiyacı duyarız. Bebekliğinden itibaren bebek bakımını öğrenen bayanlar evlendikten sonra çocuk sahibi olmak için ilk adımı atmış olurlar. Ancak çeşitli nedenlerden dolayı ne kadar isterlerse istesinler, doğal yollardan ne kadar uğraşırlarsa uğraşsınlar bebek sahibi olamazlar. Bu bir hastalıktan kaynaklanır. Bu nedenle de tedavi edilmesi gerekmektedir. Bu hastalığın tedavisi te Tüp Bebek Yöntemi ile mümkündür. Günümüz teknolojisi ile tıptaki gelişmeler kapsamında tüp bebek tedavisi ile bu hastalıkta büyük oranda çözüme ulaşılmıştır.

Son zamanlarda büyük talep gören tüp bebek tedavisi ile ilgili ülkemizde çeşitli yasal zorunluluklar vardır. En çok tepki alan düzenleme denemede kısıtlamaya gidilmiş olmasıdır. K.K.T.C. bu konuda daha esnektir. Bu sebeptendir ki bu tedavi yönteminde bir üst konumuna gelmiştir. 2006 yılında kurulan ve günümüze kadar bir çok başarılı sonuçlara imza atan, başarısını bünyesinde barındırdığı uzman kadrosuna, son teknoloji ile donatılmış laboratuvarlarına ve kaliteli hizmetine borçlu olan Doğuş Tüp Bebek Merkezi Kıbrıs Tüp Bebek alanında en başarılı merkezler arasında yer almaktadır. Kıbrıs Tüp Bebek Merkezi olarak faaliyet gösteren Doğuş Tüp Bebek Merkezinde kadın hastalıkları, doğum, kısırlık, yumurta donasyonu, sperm donasyonu, embriyo donasyonu ve cinsiyet seçimi gibi birçok konuda kaliteli hizmet verilmeye devam edilmektedir.

Hastalarına hızlı, etkili, ucuz ve güvenli hizmet sunan Doğuş Tüp Bebek Merkezi çaresiz insanlara çare bulmakta, hayallerine ulaşabilmeleri için her türlü imkanı sunmaktadır. Yıllarca emek verdiği ve çok büyük doktorların yanında eğitim almış olan doktorlardan elde ettiği bilgi birikimi ve deneyim ile modern tıp yöntemlerini birleştiren Doğuş Tüp Bebek Merkezi ile tedaviye avantajlı olarak başlayabilirsiniz.

Bebek sahibi olmak için bir çok hastaneye giden, doktor doktor gezen hastalar boş döndükleri her kapıda biraz daha umutlarını yitirirler. Maalesef ki yeteri kadar bilgi birikimine ve deneyime sahip olmayan doktor ve hastanelerde bir çok hasta şifa bulmak yerine hastalığına bir de psikolojik yorgunluk katmaktadır. Bu şekilde hastanın üzerindeki yük daha da artmakta ve tedavi olamayan bir çok çift ayrılmakta ya da büyük sorunlarla baş başa kalmaktadırlar. Umudunu yitirmiş olan hasta en modern ve kaliteli doktorlara da gitse başarı oranı çok düşük olmaktadır. Bu tür hastalara bünyesinde bulundurduğu ve sadece bu tip hastalara hizmet veren psikologlar ile tedaviye başlayan Doğuş Tüp Bebek Merkezi hastaların tedaviye başlarken tam olarak hazır olmalarını sağlamaya çaba göstermektedir.

Bir çok tedavide olduğu gibi Tüp bebek tedavisi de mutlaka doktor kontrolünde yapılmalıdır. Tedavinin yapıldığı merkezler ne kadar kaliteli doktorlardan ve ekipmanlardan oluşurlarsa başarı oranı da o kadar yüksek olmaktadır. Kıbrıs Tüp Bebek alanında en iyileri bünyesinde barındıran bir ülkedir. Bu nedenle bir çok hasta bu ülkeyi tercih etmektedir.

Daha önce hiç yurt dışına çıkmamış olanlar bu konuda ön yargılı olmaktadırlar. Gözleri korkan ve ne yapacağını bilmeyen hastalar bu tedavilerden kaçmaktadırlar. Oysa ki Doğuş Tüp Bebek Merkezi hastalarının tüm ihtiyaçlarını düşünmekte ve onlara tedavi için en iyi ortamları hazırlamaktadır.

Eşlerin birbirlerine olan desteği ile bu hastalık daha da kısa sürede çözüme kavuşturulabilmektedir. Eşlerin bu mücadelesine olumsuz etki yaratacak söz ve davranışlardan her kesin kaçınması gerekmektedir. Bir hastada başarısız sonuç alınmış olması diğer tüm hastalarda da bu şekilde olacağı anlamına gelmemelidir. Çünkü her hastanın fiziki ve genetik yapısı farklı olduğu gibi kısırlık boyutu ve hastalık boyutu da farklılık göstermektedir.

Tüp bebek tedavisi için en uygun zaman adet başlangıcından itibaren geçen ilk 3 günlük zamandır. Bu dönemde elde edilen yumurta hücrelerinde çoğaltma uygulanarak elde edilen yumurtaların belli bir olgunluğa erişmesi sağlanır. Bir sonraki aşamada belli bir olgunluğa erişmiş olan yumurtalar sperm hücreleri ile birleştirilerek döllenme sağlanır ve meydana gelen embriyoların da belli bir büyüklüğe ulaşması sağlanır. Yeterli kaliteye erişmiş olan embriyolar anne rahmine aktarılır ve tedavi sürecinin en büyük aşamaları geçilmiş olur. En kaliteli Kıbrıs Tüp Bebek Merkezi arasında yer alan Doğuş Tüp Bebek Merkezi ile ister ilk bebeğinizi isterseniz cinsiyet seçimi ile istediğiniz cinsiyetteki bebeğinizi kucağınıza almanız bir hayal değildir. Tedavi ile ilgili tüm detaylara www.cyprusivf.netweb sitesindenulaşabilirsiniz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.