Pençe-3 Harekatı Başladı

Kuzey ırak'ta Pençe harekatlarına bir yenisi daha eklendi, Pençe 3 Operasyonu başladı, Mehmetçik PKK ya nefes aldırmıyor, terör örğünütün son yapılan operasyonlarla beli adeta kırıldı,

Pençe-3 Harekatı Başladı
Admin
Admin
24 Ağustos 2019 Cumartesi 10:48

Pençe-3 Harekatı başladı

Milli Savunma Bakanlığında yapılan açıklamaya göre, Irak'ın kuzeyindeki Sinat-Haftanin bölgesinde Pençe-3 Operasyonu'nun an itibari ile başladığını duyurdu.

Türk Silahlı Kuvvetleri, terör örgütü hain PKK unsurlarına karşı düzenlemiş olduğu operasyonlara bir yenisini daha ekledi.

PKK unsurlarına karşı Pençe 1 ve Pençe 2 harekatlarıyla Terör örgütünün adeta belini kıran Mehmetçik, Pençe 3 Harekatı ile hain PKK terör örgüte bir darbe daha vuracak.

Milli Savunma Bakanlığından açıklama şu şekide yapıldı; 23 Ağustos'ta Sinat-Haftanin bölgesinde Pkk unsurlarına karşı Pençe 3 Harekatı'nın başladığını açıkladı.

RESMİ AÇIKLAMA YAPILDI

Milli Savunma Bakanlığından Açıklamada, "Operasyon, hudut güvenliğini ileriden sağlamak, Sinat-Haftanin bölgesinde yer alan teröristleri ve kullandıkları mağara, sığınakları imha vee yok etmek amacıyla icra edilmektedir.Türk Hava Kuvvetleri savaş uçaklarımız, Kara Havacılık unsurlarımız, SİHA/İHA ve Fırtına obüslerimiz ile desteklenen operasyon PKK unsurlarını yok etmek için istenilen şekilde başarıyla devam etmektedir." ifadelerine yer verildi.

Pençe-3 Harekatı başladı


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.