Paratic.com: Türkiye'nin En Geniş Kapsamlı Para Portalı

Birçok kişi için para ile ilgili konular, kafa karıştırıcı ve sıkıcıdır. Paratic tam da bu görüşü yıkmak için yayın yapan bir platformdur. Türkiye'nin en geniş kapsamlı para portalıdır ve ilgi çeken konuları, sıkıcı olmayan bir şekilde aktarmaktadır. Üstelik yalnızca yatırım konularında değil, lüks yaşam, dünyanın en zenginleri, en pahalılar listeleri gibi konularda da daha önce hiçbir yerde görülmemiş bilgiler yer almaktadır.

Paratic.com: Türkiye'nin En Geniş Kapsamlı Para Portalı
21 Ağustos 2017 Pazartesi 18:54

Birçok kişi için para ile ilgili konular, kafa karıştırıcı ve sıkıcıdır. Paratic tam da bu görüşü yıkmak için yayın yapan bir platformdur. Türkiye'nin en geniş kapsamlı para portalıdır ve ilgi çeken konuları, sıkıcı olmayan bir şekilde aktarmaktadır. Üstelik yalnızca yatırım konularında değil, lüks yaşam, dünyanın en zenginleri, en pahalılar listeleri gibi konularda da daha önce hiçbir yerde görülmemiş bilgiler yer almaktadır. Paratic için Türkiye'nin tek para portalı desek yeridir. Çünkü 11 ana ve 48 alt kategoriden oluşmaktadır. 2014 yılının ortasında başladığı yayın hayatında, bugün 6000'den fazla yazıya ve aylık 3 milyon tekil ziyaretçiye ulaşmıştır. Alanında uzman olan yazarlar tarafından üretilen içerikleri, benzersizdir ve kesinlikle özgündür. Yazılım olarak da özgün tarzını ortaya koyan Paratic, Türkiye'nin benzersiz portalı olarak faaliyet göstermektedir.

Paratic Hangi Konularda Yayın Yapıyor?

Asıl ilgi alanı para olan Paratic'in, daha birçok alanda yayın yaptığını görebilirsiniz. Otomobil dünyasından gayrimenkule; film-dizi rehberlerinden kitap tavsiyelerine, foto galerilerden videolara, kariyerden başarı hikayelerine kadar birçok konuya yayın yapmaktadır. Binlerce içerik bulanan portalda, herkes kendi ilgi alanına yönelik bilgileri rahatlıkla bulabilir ve faydalanabilir. Ana konusu olan para alanında ise yatırım bilgilerinden canlı fiyat takip ekranlarına kadar geniş bir alanda benzersiz bir yayın politikası bulunmaktadır. Ev ekonomisi, tasarruf, birikim, kişisel finans, emeklilik gibi konulara da sıklıkla yer vermektedir. Para yönetimi ve gelir arttırma gibi konulara görülmemiş bir özenle yaklaşmaktadır. Para kazanma konusunda kaleme alınan yazılara gelen yorumlara göz attığınız zaman, gördükleri ilgi kolayca anlaşılmaktadır.

Paratic.com Kimler Tarafından Takip Edilmeli?

Siteye girdiğiniz ve tasarımını gördüğünüz zaman, hemen "biraz karıştırayım" hissi uyandırmaktadır. Bu nedenle de Paratic.com adresini ziyaret eden hemen herkes tarafından takip listesine alınmaktadır. Alanında uzman yazarlarının kaleme aldıkları araştırma ve listeleme yazıları, görebileceğiniz en geniş kapsamlı içeriklerdir. Her birinin ayrı birer özenle hazırlandığını rahatça görebilirsiniz. Hem yatırımcıları hem de sosyal okurları bünyesinde barındıran Paratic, her geçen gün büyüyen takipçi kitlesi ile yoluna devam etmektedir. Alanlarının en iyi içeriklerini üretmektedir. Herhangi bir kategoriye girdiğiniz zaman, konuya hakim yazarlarla çalıştığı hemen anlaşılmaktadır. Bu nedenle de her kategori, kendi okur kitlesine sahiptir. Testlerden otomobile, videolardan film listelerine kadar bağımlısı olacağınız bir portaldır. Tüm bunların yanında para konularında ürettikleri içerikleri, ilk günden bugün takip eden büyük bir kitle bulunmaktadır.

Paratic.com'un Sosyal Yönü Nasıl?

Günümüzün en popüler sosyal ağları olan Facebook ve Twitter'da Paratic'in büyük bir takipçi sayısı bulunuyor. Paratic Facebook sayfasının 100 bini aşan beğenisi bulunuyor. Twitter hesabının ise 140 bine yakın aktif takipçisi var. Her iki sayfanın da etkileşimlerinin oldukça yüksek olduğunu görebilirsiniz. Paratic Facebook Sayfası:https://www.facebook.com/paratic/ Paratic Twitter Sayfası:https://twitter.com/Paraticcom Instagram, Pinterest, Tumblr gibi daha birçok sosyal medya hesabı bulunan Paratic'in, güçlü bir sosyal yönü olduğunu söyleyebiliriz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.